Разноразно питање

1. 35 godina? Pa bolje onda da ga ubijem i gotovo.

2. Pokušaj 35? Niđe veze. Nema šanse da je toliko.

3. Ništa ljudi, pobiću ja stoku, pa će izaći u novinama za par dana.

4. Bolje i stoku nego ljude. Jedva čekamo da te vidimo na naslovnoj.

5. sunshine
    Imam ja pitanjce.

Namestio sam nekad da mi automatski nakod donwload-ovanja(open jpg afterdownload) slike program otvori tu sliku. Sada ta opcija da se vrati na staro odma nestane, cim downloadujem pojavi se i nestane i program je otvara. Koristim Chrome, pa ako ne zna kako da vratim na staro, to jest da mi ne otvara bio bih mu zahvalan

иди у chrome://settings/advanced, тј. ако си нешто мало мање вешт :D, идеш на овај кључ горе/options/under the hood/clear auto-opening settings. требало би да помогне. (:

6. video sam spot Mitra Mirića u nekoj emisiji tipa BN televizija, ali prastari, gde ima dugačku kosu, indijansku traku oko čela, a bubnjar mu je neki debeli cigan u roze odelu. ako neko nadje link, spreman sam da nisko padnem :)

7. Ima li nekoga ko se razume u mobilne telefone na smrtnim posteljama?

8. на смртним постељама? 0о

9. Dule, je l nudis svoje znanje ili samo konstatujes da od hiljada Vukajlijasa sigurno ima nekoga?

10. Smrt i ja smo ko sijamski bliznaci :)))

11. Ne jebi me, ozbiljna sam, telefon mi umire.

12. dule, nemoj da jebeš pufnicu!

13. Пуфнице, много ти је чудна методологија. Постави јебено питање, шта компликујеш.

14. Pa cu dobiti klasican yahoo odgovor, je l?
    Telefon mi se gasi kad pokusam da pozovem nekoga, da pogledam pozive, da posaljem sms ili da procitam sms. Ali sve ostalo radi normalno, cak mogu da procitam Drafts i Saved msgs etc.

15. Lele Pufnice, SORRY, ja misleo zajebavaš se... a tebi telefon stvarno crkava...

16. Другар је имао такав проблем, однео га у сервис, тамо му рекли да је имао вирус. Сад, дал су само нешто чачнули па прорадио, па му онда рекли то за вирус чисто да имају зашто да му муну кеш, не знам.

17. Ja imam microSD u njemu, mozda i ja imam jebeni virus. Dakle da zovem nekog da ga okade? Ne mogu nista sama uraditi? Ovde je servis preskup, ne isplati se.

18. Пробај да пребациш све са картице на комп, па форматирај картицу.

ДОПУНА: Мислим, да пребациш оно што не желиш да обришеш; што ти је потребно. Не и сумњиве фајлове :)

19. Setih se toga cim poslah post iznad. Probacu, hvala ti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.