Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Cekaj, cekaj. Ti mislis da samo formatiram karticu? Ali ako je virus u telefonu sada zar ne bi trebalo i njega? A to mi se ne radi nikako...;/
Да, картицу. Искрено да ти кажем, ни не знам да може меморија у телефону да се форматира. Пробај ово са картицом. Једноставно је и брзо, и не може да шкоди.
Ma karticu mogu i izbaciti, jebes to. Naravno da moze memorija telefona, imam sms-ove, brojeve etc.
Па ако неће, отвори тему на оном АјТи подфоруму. Веће су шансе да ће неко од нердова видети.
Hvala puno, hocu.
Пробај и њих да бриснеш ако ти не требају. Можда ти је меморија пуна. Нем појма.
E potrebni su mi, zato i ne zelim da formatiram:( Nije isto kad si u svom gradu i koristis sms za dogovor gde se i kad nalazite, kao i kad si u pizdi materine i koristis za svu komunikaciju.
Имаш ли софтвер неки за фон на компу? Знам да за нокије нпр. постоји онај PC Suite, или Ovi, ил тако нешто, па се преко њега пребаце поруке на компјутер. Уосталом, можеш проверити стање меморије. Можда нема везе са тим.
Ovo je na LG kukiju, ne na kupini.. Potrazicu na netu tako nesto. Ove poruke su definitivno na telefonu.
Ma kakvi virusi... To samo kažu nekima da im pokupe pare. A njima, jelte, svi veruju.
To je najverovatnije do baterije. Isti slučaj kod mene.
Da li ti se baterija malo naduvala?
Naduvala?
Кад већ тражиш то, пробај и да апдејтујеш софтвер на фону.
Da, da li se malo ispupčila napred i nazad?
Pa ne znam, mozda se podgojila malkice. Nemam pojma, iskreno koristim ga sad tek mesec dana, pre toga sam kupinu.
Ne znam da apdejtujem, GM, ali probacu nesto da smslim. Ako imas neki program za prebacivanje sms-ova javni 'leba ti.
Kažem ti, do baterije je to.
Kupi drugu.
Videcu, Stefi, hvala ti. Nadjoh na e-bay za 6 dolara, vredi probati.
Nema na čemu. ♥
♥
Šta se desi s temom : Kako glasi poslednji SMS... ?
EDIT : nađoh.
Je l' može neko da mi baci na pvt link za film Haggard (2003)? Ne mogu da nadjem, samo neki torenti bez sidova, jebem ih. Ima i jedan uan-klik koji zabode na jedan mb do kraja. Film je lou-badžet, tako da vas neće tužiti Holivud. :)
http://www.imdb.com/title/tt0298656/