Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da li znate gde u Novom Sadu mogu da kupim knjigu Ja klaudije car i bog, od Roberta Grevsa? Imam prvi deo koji se zove samo Ja, Klaudije, sto sam davno kupio u Bg-u na sajmu knjiga, nastavak ne mogu nigde da nadjem. Ima u bibliotekama i procito sam, ali me izludjuje kada mi fali jedan deo ili nastavak neke knjige
Ја како дођем на Вукајилију, овај Брус се прогуро једно 3 позиције за горе, а дефке чис ојач :))
http://www.limundo.com/kupovina/Knjige/Knjizevnost/Ostalo/ROBERT-GRAVES-JA-KLAUDIJE-CAR-I-BOG/4743729
Muri, to je sve tvoja zasluga, čim me iskritikuješ ja dobijem 3000 pluseva ;)
Ne dobih ja odgovor Bruce,da li su poslednje dve definicije bile za brisanje,očigledno i neću.A bila je prilika,evo vidim sve vrhunski autori su tu,pa sam mogao da dobijem procenu.Verovatno bi me podjebavali,ali bar bi jedan rekao realno.Ako kažu ljudi za brisanje,alal vera,ja sam glup i tačka.
Не мораш да ми захваљујеш, ја то радим јер волим :)
a šta da ti kažem ja - vaterpoliste nisam skontao šta želiš reći pa sam prepustio sud drugima, a noćni čuvar bi ti slabo prošao i kod mene, nedostaje joj nešto, kao da je nedorečena... zato i ima ovoliko moderatora jer jedan ne može da sudi isto svakom ukusu...
Ne dobih ja odgovor Bruce,da li su poslednje dve definicije bile za brisanje,očigledno i neću.A bila je prilika,evo vidim sve vrhunski autori su tu,pa sam mogao da dobijem procenu.Verovatno bi me podjebavali,ali bar bi jedan rekao realno.Ako kažu ljudi za brisanje,alal vera,ja sam glup i tačka.
Šta je ovde nejasno:
Zato što je moderator procenio da definicija/poster svojim kvalitetom ne zaslužuje da se nalazi na sajtu. Takođe na sajtu ne prolaze "provaljene" stvari, traži se originalnost.
???
Ok nema problema,samo to sam i hteo da mi kažeš,ne da napadam i provociram.Laku noć.
Mene zanima jel se kad kome digo na sarani ili tako nekom pomenu? Ne mogu da zaspim dok ne cujem odgovor, a usla sam preko mobilnog samo to da pitam.
Није на сахрани ал' ми се у цркви дигне увек ако има нека згодна снаша. Што се не дешава ако је иста та снаша ван цркве. о.О
Meni nije.
Имаш ово:
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_erection
Лоло, који сам болесник, мислио сам да питаш да л' се неком диг'о постхумно, хаха.
Fala svima. Dzimi, nisam na to mislila. ( na tu pojavu vec odavno drkam)
Како добјасните клинцима шта је фист-факинг?
uh ...kako bi sad okacio neku sliku
Jebeš teoriju, odmah pređi na praktični dio.
DO LAKTA!
Men' se digo na sarani, al' ne zbog pokojnika već zbog jedne dobre cavulje.