Разноразно питање

1. Da li znate gde u Novom Sadu mogu da kupim knjigu Ja klaudije car i bog, od Roberta Grevsa? Imam prvi deo koji se zove samo Ja, Klaudije, sto sam davno kupio u Bg-u na sajmu knjiga, nastavak ne mogu nigde da nadjem. Ima u bibliotekama i procito sam, ali me izludjuje kada mi fali jedan deo ili nastavak neke knjige

2. Ја како дођем на Вукајилију, овај Брус се прогуро једно 3 позиције за горе, а дефке чис ојач :))

3. Muri, to je sve tvoja zasluga, čim me iskritikuješ ja dobijem 3000 pluseva ;)

4. Ne dobih ja odgovor Bruce,da li su poslednje dve definicije bile za brisanje,očigledno i neću.A bila je prilika,evo vidim sve vrhunski autori su tu,pa sam mogao da dobijem procenu.Verovatno bi me podjebavali,ali bar bi jedan rekao realno.Ako kažu ljudi za brisanje,alal vera,ja sam glup i tačka.

5. Не мораш да ми захваљујеш, ја то радим јер волим :)

6. a šta da ti kažem ja - vaterpoliste nisam skontao šta želiš reći pa sam prepustio sud drugima, a noćni čuvar bi ti slabo prošao i kod mene, nedostaje joj nešto, kao da je nedorečena... zato i ima ovoliko moderatora jer jedan ne može da sudi isto svakom ukusu...

7. bombas

Ne dobih ja odgovor Bruce,da li su poslednje dve definicije bile za brisanje,očigledno i neću.A bila je prilika,evo vidim sve vrhunski autori su tu,pa sam mogao da dobijem procenu.Verovatno bi me podjebavali,ali bar bi jedan rekao realno.Ako kažu ljudi za brisanje,alal vera,ja sam glup i tačka.

Šta je ovde nejasno:

Zašto mi je obrisana definicija/poster?

Zato što je moderator procenio da definicija/poster svojim kvalitetom ne zaslužuje da se nalazi na sajtu. Takođe na sajtu ne prolaze "provaljene" stvari, traži se originalnost.

???

8. Ok nema problema,samo to sam i hteo da mi kažeš,ne da napadam i provociram.Laku noć.

9. Mene zanima jel se kad kome digo na sarani ili tako nekom pomenu? Ne mogu da zaspim dok ne cujem odgovor, a usla sam preko mobilnog samo to da pitam.

10. Није на сахрани ал' ми се у цркви дигне увек ако има нека згодна снаша. Што се не дешава ако је иста та снаша ван цркве. о.О

11. Лоло, који сам болесник, мислио сам да питаш да л' се неком диг'о постхумно, хаха.

12. Fala svima. Dzimi, nisam na to mislila. ( na tu pojavu vec odavno drkam)

13. Како добјасните клинцима шта је фист-факинг?

14. uh ...kako bi sad okacio neku sliku

15. Jebeš teoriju, odmah pređi na praktični dio.

16. Men' se digo na sarani, al' ne zbog pokojnika već zbog jedne dobre cavulje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.