Триба ми неко да зна музичку теорију, по могућству композицију.
http://www.youtube.com/watch?v=DR5Uew3DOsE Има ли некакав посебан назив ова супституција, шта ли је, кад каже, "мај хепи мастешд фејс" на 0:24, односно, на 0:51, пошто је стварно до јаја ефекат постигнут.
Зато јер то тако треба, то је начин уклапања у стадо. Мораш да испуниш услове које одређена група задаје да би био члан те субкултуре или чега већ, овчице само на други начин.
Šta je ovo koji kurac!? Priznajem da duže vreme nisam čitao defke i sad uzmem da čitam najnovije jer mi je dosadno, kad tamo... Citiram:
Šta ima?
Најсавременије поздрављање другара.
-Е, ено га Гале.
-Шта има Гале?
-Е, шта радите момци?
-Ништа.
-Е'о.
fejsemes
Poruka preko Facebook-a.
Anja: A za ono se javljam se malo kasnije, može?
Miodrag: Važi. Biću ja kod kuće. Pošalji mi fejsemes kad budeš znala tačno...
I onda ova plagijatčuga koja stoji na sajtu već više od 20 minuta
Banana republika
Ima na Balkanu jedna zemlja, koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde osmočasovno radno vreme traje dvanaest sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde su novinari slobodni da napišu šta god im se naredi. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabavke tajne, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde se istorija ponavlja svaki dan. Gde su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gde je strana valuta uzeta za domaću. Gde ljudi slave slavu, a psuju Boga. Gde pametne zbog nerazumevanja proglašavaju ludacima, a ludake sposobnima. Gde nepismeni pišu istoriju. Gde su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gde vlast prezire građane kao neželjene svedoke. Gde se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemaju pravo. Gde se svako svakome smeška, a niko nikome ne želi dobro. Gde sudski postupci traju duže od života. Gde su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gde prizivaju diktatora, a demokratiju smatraju porezom na budale. Gde smatraju da će zemlja više napredovati ako što više nazaduje. Gde nisi normalan, ako ne poludiš. Gde živiš samo zato da bi umro, gde je vreme beskonačno, a vlast besmrtna.
Može li mi neko objasniti zašto su Princ, Madona, Majkl Džekson, U2 i jebeni Brus Springstin ušli u Rock and Roll Hall of Fame? I zašto veliki Deep Purple nije tamo i Iron Maiden? Koji kurac? Možda je glupo da pitam za Whitesnake i Judas Priest kad ovi gore nisu tu? Prosto da čovek baci peglu.
Mojne, Mus, ćeš bidneš banovan.
Okaci, boli te kurac, nece te banovati.
Триба ми неко да зна музичку теорију, по могућству композицију.
http://www.youtube.com/watch?v=DR5Uew3DOsE
Има ли некакав посебан назив ова супституција, шта ли је, кад каже, "мај хепи мастешд фејс" на 0:24, односно, на 0:51, пошто је стварно до јаја ефекат постигнут.
Зашто је Мика Антић био геј?
Да би га цитирали на гејсу.
А зашто су скоро све секталике (они који слушају металике) атеисти?
mora, jer svi što slušaju rep duvaju drogu, trenseri šmrču eksere, a ovi se kunu da bog ne postoji.
Зато јер то тако треба, то је начин уклапања у стадо. Мораш да испуниш услове које одређена група задаје да би био члан те субкултуре или чега већ, овчице само на други начин.
У праву је и Манијак, и дебели пацов. Јесте то је тако увек било..
А зашто су скоро све секталике (они који слушају металике) атеисти?
ja nisam, jer mi ne da mama
Uputiš ih na link.
http://www.phun.org/newspics/funny_friday_2/5225.jpg
Какав нагли пораст односно пад потражње за фистинзима. :)
Ево једно патишпањ: Зна ли неко колико кошта неко пиштољче, не гломазно, и шта препоручујете?
А оно битније, моду: Је л' била спем или неквалитет или плагијат?
http://vukajlija.com/doslo-iz-keca-u-dvojku/310139
http://vukajlija.com/ub-o-iz-keca-u-dvojku/572666
a to nisu jedine, smorilo to rčevanje :)
Pištoljče ispod devetke ti se ne isplati, imam lobanju ko divlja svinja :)
А баш сам претраживала, јебига сад, ево, срамотно се повлачим у кућицу.
Нека, прво ћу неко малокалибарско, чисто да извежбам мало. :)
Šta je ovo koji kurac!? Priznajem da duže vreme nisam čitao defke i sad uzmem da čitam najnovije jer mi je dosadno, kad tamo... Citiram:
Најсавременије поздрављање другара.
-Е, ено га Гале.
-Шта има Гале?
-Е, шта радите момци?
-Ништа.
-Е'о.
Poruka preko Facebook-a.
Anja: A za ono se javljam se malo kasnije, može?
Miodrag: Važi. Biću ja kod kuće. Pošalji mi fejsemes kad budeš znala tačno...
I onda ova plagijatčuga koja stoji na sajtu već više od 20 minuta
Ima na Balkanu jedna zemlja, koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde osmočasovno radno vreme traje dvanaest sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde su novinari slobodni da napišu šta god im se naredi. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabavke tajne, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde se istorija ponavlja svaki dan. Gde su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gde je strana valuta uzeta za domaću. Gde ljudi slave slavu, a psuju Boga. Gde pametne zbog nerazumevanja proglašavaju ludacima, a ludake sposobnima. Gde nepismeni pišu istoriju. Gde su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gde vlast prezire građane kao neželjene svedoke. Gde se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemaju pravo. Gde se svako svakome smeška, a niko nikome ne želi dobro. Gde sudski postupci traju duže od života. Gde su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gde prizivaju diktatora, a demokratiju smatraju porezom na budale. Gde smatraju da će zemlja više napredovati ako što više nazaduje. Gde nisi normalan, ako ne poludiš. Gde živiš samo zato da bi umro, gde je vreme beskonačno, a vlast besmrtna.
Brišite đubre.
Legalno ili ilegalno oruzje?
http://www.pik.ba/artikal/889131/pistolj-cz-m70-a-lux-9mm-parabellum/
Da imam 500 kermi sutra bih ga kupio.... Jes da je matora tehnologija al je i dalje zvjerka.
što me podseti jedna slika...ako me ujede vampir sa karijesom na očnjacima, oću li dobiti neko trovanje zbog toga?
Može li mi neko objasniti zašto su Princ, Madona, Majkl Džekson, U2 i jebeni Brus Springstin ušli u Rock and Roll Hall of Fame? I zašto veliki Deep Purple nije tamo i Iron Maiden? Koji kurac? Možda je glupo da pitam za Whitesnake i Judas Priest kad ovi gore nisu tu? Prosto da čovek baci peglu.