Разноразно питање

1. Zato što se za DP i IM zna koji žanr muzike sviraju, a za ovu boraniju moraš ljudima objasniti da je u pitanju muzika i RNR. To ti je kao kad neka stranka mora da stavi reč "demokratska" da se ljudi ne bi zbunili kad vide šta rade zaista.

2. Reme, pa valjda zato što su mejnstrim i zato što nema kutka na planeti gde se nije vrtelo Purple rain, Like a virgin, Thriller, With or without you i Born in the USA...a dobro znamo da popularnost u širokim narodnim masama ne mora uvek da znači i kvalitet....

3. Natnat, ali ako ćemo tom logikom svaka budala zna i za Smoke on the Water i Fear of the Dark. Makar ja ne poznajem nikoga ko nije čuo za te pesme.

Ali jebena Madona, pa kakvih dodirnih tačaka ona ima sa rokenrolom?

4. ременски, можда зато што су ови већ помрли, де ће мејдени и цепелини дулазе живи у куће славник. Како Мока посто Славнић тек након шо је гекно

5. Od onih gore je samo Majkl Džekson pomro. :D Ostali su i živi i zdravi.

6. svaka budala zna i za Smoke on the Water i Fear of the Dark. Makar ja ne poznajem nikoga ko nije čuo za te pesme.

To je zato što smo mi te "budale" :) Onaj koji sluša isključivo "Cece" misli da je to što sluša najpopularnije na celom svetu, a tek zamisli kakav je mentalni sklop i muzičko obrazovanje osobe koja svesno ode u radnju i kupi najnoviji CD Dare Bubamare.

7. Можда то само мој мозак не може да прихвати да је Брус Спрингстин продао више албума него Дип Парпл и Ајрон Мејден заједно. :( А Мадона више него Брус Спрингстин, Дип Парпл и Ајрон Мејден заједно. Додуше, ту је најмање Принс продао.

8. Od onih gore je samo Majkl Džekson pomro. :D Ostali su i živi i zdravi.

Он једини од ових горе набројаних није мртав. маћори теорија завере маћориииии

9. a tek zamisli kakav je mentalni sklop i muzičko obrazovanje osobe koja svesno ode u radnju i kupi najnoviji CD Dare Bubamare.

Mogu da zamislim. :-)

Inače, ja ne znam skoro ni jednu osobu, koja bi kupila ili ima njen ili neki sličan CD, bar niko ne priznaje da ima, hehe. To me jako čudi, imajući u vidi da takvi "muzičari" ovde zgrću ogromne pare. Čudi me takođe, kako to da ih ama baš niko ne sluša, da se baš svi zgražavaju nad tim, a oni imaju toliku lovu, pritom ne silaze sa TV-a, imaju koncerte u Areni...

10. Imam sve cedeove od Dare Bubamare. Držim ih odmah do Baje Malog Knindže, i nemojte misliti da se zajebavam.
    Nisam nikad čuo za to što pričate pošto me droga ne zanima.

11. Čudi me takođe, kako to da ih ama baš niko ne sluša, da se baš svi zgražavaju nad tim, a oni imaju toliku lovu, pritom ne silaze sa TV-a, imaju koncerte u Areni...

Pa ne zarađuju oni lovu ovde. Na Pinkovima su samo zbog reklamiranja koncerata po "diskotekama" u Klagenfurtu...

12. Pa ne zarađuju oni lovu ovde. Na Pinkovima su samo zbog reklamiranja koncerata po "diskotekama" u Klagenfurtu...

Ne znam, ali ja kad dođem u BG, često viđam bilborde koji reklamiraju koncerte Ace Lukasa, Seke i slične žgadije, recimo u Areni, Sava centru, Hali sportova... E, sad ne znam da li su ti koncerti posećeni. Ja sam recimo iz NS, halu Spensa su na žalost napunili svi ti narodnjaci od Šabana, preko Sinana, pa do Lepe Brene.

13. Ne znam ni ja da li su posećeni, ali hoću da vam kažem da je to neki drugi svet, naši skupovi se ne preklapaju.
    Imala sam jednog super kolegu, zabavan do bola, pozitivan, drugarčina, ma sve naj, ali on bre ide sa ženom na te koncerte, kad odu na more (podrazumeva se da je to Budva) - oni su ti koje viđate po baštama restorana gde stoji okačena reklama za gostovanje Zvezda Granda.
    E, sad on hteo da idemo zajedno na more i onda ukapiram ustvari koliko smo različiti svetovi i da to nije samo neslaganje muzičkih ukusa, to je sudar svetova. Veliki sam šovinista što se toga tiče.

14. Žao mi je što nisam slikao jednu plakatu ovde u "dijaspori" pre par dana, pošto je bila i cena ulaznice napisana. 25€...pa ti sad računaj.

Toliko košta ovde karta i za recimo Džo Kokera...

15. de ima koker za 25 jevreja, jel muzjak? treba mi duparim kokerku...

16. Можда то само мој мозак не може да прихвати да је Брус Спрингстин продао више албума него Дип Парпл и Ајрон Мејден заједно. :( А Мадона више него Брус Спрингстин, Дип Парпл и Ајрон Мејден заједно. Додуше, ту је најмање Принс продао.

Šta fali Brus Springstinu? Jesi slušao nešto osim Born in the USA? A ni Princ nije toliko loš, ne zaslužuje da bude u Hall of Fame, al je ok. Madona je sranje, a Majkl Džekson nije rok.

17. Ja sam prije par dana saznao da je old dzizer Brus treći najplaćeniji muzičar ikada, poslije Bona i Mekartnija.

18. Šta fali Brus Springstinu? Jesi slušao nešto osim Born in the USA? A ni Princ nije toliko loš, ne zaslužuje da bude u Hall of Fame, al je ok. Madona je sranje, a Majkl Džekson nije rok.

Брусу фали јачи звук. Мада небитно, није толико лош. Али је у јебеној Рокенрол Хол оф Фејму а ту никако не би смели да иду "нису лоши" извођачи, него они који јебу маме на свим нивоима. Значи нигде нисам рекао да су лоши, али јеботе нису, једноставно нису довољно добри за Рокенрол кућу славних.

Само кажи да Дип Парпл, Џудаси, Мејдени, Кис, Вајтснејк и екипица тог типа нису више заслужили да иду тамо. Свирају јебени рок/метал. А не геј поп или шта већ пева Мадона (не зна да пева). Једноставно, пионири хард рока јебени Дип Парпл није тамо, еееееееееј!

19. И да. Ево једног чланка. Људи су рекли истину. Јебеш га баш.
    http://www.rollingstone.com/music/news/kiss-still-sore-over-rock-and-roll-hall-of-fame-exclusion-20120322

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.