Разноразно питање

1. Ništa, našao sam da gledam onlajn, mada mi deluje kao šitina. Koji pičkopaćenik ovaj usrani skejter, jebeš to, navijam za metalce!

2. gambi, bem te, imaš pvt :)

3. Ruke i noge, mislim, ofkors.

4. На шта пуфница мисли?

5. Kako masturbiraju ljudi sa amputiranim udovima?

6. Па никако. Ако мислиш на све удове :)

7. Ne, upravo rekoh gore pa mi je ovo g pomesalo postove.
    Mislim na ruke i noge.

8. Kako masturbiraju ljudi sa amputiranim udovima?

Чешу се о друге предмете. Мада, то технички није мастурбација, јер сама морфологија речи подрезумева употребу руке...

9. Evo ga Džimi, filolog. Pre bih rekao da ne masturbiraju. :)

10. Чешу се о друге предмете. Мада, то технички није мастурбација, јер сама морфологија речи подрезумева употребу руке...

Well, somebody else can give them a hand, да се тако духовито изразим.

11. E, taj rad. I ja cuh od jednog bez ruka da se cesa, ali takodje kontah da to nije masturbacija. Mada se tripujem jer masturbacija znaci i npr tucanje dzigerice zaglavljene medju rebrima radijatora, bez ruku. Masturbacija znaci i trljanje o.. lupam, svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

12. svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

Да, ал држала је то срање рукама.

13. Ali, Gm, to je onda drkanje necije, a ne solo akcija, ne pada u ovo.

14. Masturbacija znaci i trljanje o.. lupam, svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

То је нека врста самозадовољавања, ал' мастурбација дефинитивно није. :)

Well, somebody else can give them a hand, да се тако духовито изразим.

Хаха, ТО! :)

15. Ali, Gm, to je onda drkanje necije, a ne solo akcija, ne pada u ovo.

Па да. Мастурбација - дркање.

16. Da li onda treba da se za njih uvede novi pojam? Nekako je nefer masturbacija. I neke defke masturbacije kazu samozadovoljavanje, tako siroko, a ne samozadovoljavanje rukom.

17. to o čemu vi govorite je onda onanisanje, a ne masturbacija? zar ne? o.0

18. Nemam pojma, Christine, meni sad vise nista nije jasno.

19. Ja nisam video tu cavu što se trlja o konopac. Bacite link. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.