Разноразно питање

1. Šta se desi s onom temom "Zagonetni autor"?

2. Ništa se nije desilo, otključana je...

3. Ja to ne znam naći, pa da me jebete. A i nema je u temama na kojim sam postovao...

4. Pišem neko istraživanje (definiciju) o čudacima Vukajlije pa ako mi možete navesti 3-4 autora?

5. JTU, Jelena Tihi Ubica i Kir-Jeca.

6. 3-4 nema normalna... izaberi bilo kog :)

7. JTU, Jelena Tihi Ubica i Kir-Jeca.

Zar to nije jedna te ista osoba, Stefke? :)

3-4 nema normalna... izaberi bilo kog :)

Ih sad :)

8. Zar to nije jedna te ista osoba, Stefke? :)

Jebiga, zavisi koja ličnost je u kom trenutku aktivna, mada se i ove 3 mogu podeliti na bar po 6 komada. :)

9. Убачи и Костића слободно, виђећеш у току писања како је он рикнуо потпуно, ето на моју одговорност

10. Jebiga, zavisi koja ličnost je u kom trenutku aktivna, mada se i ove 3 mogu podeliti na bar po 6 komada. :)

Smem li da te citiram? :D

11. Trenutno sam lucidan, ali možeš i mene da ubaciš slobodno.

12. виђећеш у току писања како је он рикнуо потпуно

Ejsad, ako to do sada nije skontao, taj tekst mu ništa ne vredi. Dajde mu onaj materijal o ubistvu na putu, pa nek' udari. :)

Smem li da te citiram? :D

Ofc.

13. Pa da, eto materijala sunceti.

http://vukajlija.com/recnik/autori - prvi box sa desne strane. Ludak do budale.

14. Ovo je jedna potpuna druga struja od... hm, vaše. :) Mada razmišljao sam o Stefketu (na potpuno nevin način xD)...

15. Lud gif! lololo :) Mislim da imam dovoljno materijala, ionako nije ništa epohalno... ;)
    EDIT: Odvezao sam defku. Hvala na pomoći. ;)

16. A što je ta(j) Kir-Jeca toliko specifičan/na? :D

17. У Чачку су Чачани, у Ужицу су Ужичани, а у Ћуприји су...у Бајиној Башти...у Љубовији?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.