Разноразно питање

1. Probaj da staviš malo sode bikarbone odmah posle tuširanja. Čini čuda, stvarno.

Hvala nat :) Probacu.
    A kako da mi mErise?
    Citao sam negde da uzmu stik ili dezodorans posle tusiranja. Moze l' to?

I ae posto ste pomogli oko ovog, mozda i ovo ce da pomognete :)
    Bubuljice, ako ne mogu da ih se skroz resim, kako bar da ih smanjim?
    Posto su meni ceeela ledja u bubuljicama i ne to onim sitnim.

2. uzmi čudotvornu kremu doktora Milojevića, ali posle moraš da tetoviraš cela leđa da se ne vide ožiljci :)

3. sale, jedini lek je izlazak iz puberteta :DD

no, sad ozbiljno..
    za'ebi sve one komercijalne gluposti tipa nivea, garnier bla-bla.. to ne pomaže. prosto. i vichy je fino precenjen.
    no, odi u apoteku i kupi doroslovac losion i skinoren kremu (no pazi, ona je baš jaka, nekima se jave sporedni efekti, meni je bila kul). da, treba ti i nešto za umivanje, ne mogu da se setim šta sam ja koristila, ali ono, mo'š bilo šta, ali nemoj sapun nikako.
    sada, kakav ti je tip kože? jer ako je suva ona može da bude za'ebano, jer je krema veoma koncentrovana, a doroslovac sadrži alkohol. u tom slučaju ti preporučujem veoma zdravu kremu iz lilija, za dodatnu hidrataciju.

p.s. i sebamed je isto kul.

4. Mozda je malo znj tinejdz gej pitanje alii.
    Da li bebi puder zatvara pore?
    Posto uvek kada se istusiram ovako leti, znoj sam krene da bijee.
    I sad, dodjem na ideju da suknem malo pudera ispod miske. I evo dobrih pola sata se nisam ni trunku oznojio ispod miske, a pre cim izadjem odma krene da lije.

Немој да користиш ништа што претерано спречава знојење и запушава ти поре, јер је знојење здраво. Ја се исто ненормално знојим, вруће ми је и кад је другим људима хладно, неретко носим кратке рукаве кад други облаче џемпере. Укапирао сам да се мање знојим кад једноставно уносим мање течности и кад једем мање калоричну храну. Ово друго је јако битно, јер ако имаш брз метаболизам, онда енергија из хране неће да ти се складишти у виду сала, већ ће, уколико си физички неактиван, да се претвара у топлоту. У топлим данима немој да кркаш месиште, кркај салате и воће.

5. najbitnije je da ih cediš dok su još onako potkožne! zajebi priče kako ne treba cediti čabulje, samo ih gnjavi i stiskaj.
    Ja sam jednom dok sam bio u osnovnoj, i pustio sam kosu onako da imam paž frizuru, i naravno svaki dan sam stavljao punu šaku masnog brilijantina, a naravno kosu sam prao svaki 5 dana i iznad slepoočnice ispod kose mi se inficira buljača veličine klikera, i ja to gnjavio non stop, stiskao al neće da pukne, nij bila zrela što bi se reklo!
    Onda sam našao neku staru zihericu u kupatilu i sa onom stranom što je kao igla sam počkao da bockam to. Posle jedno nedelju i po dana nisam dirao uopšte i već je bila pred eksplozijom, al je bila bukvalno crne boje...kad je to puklo ljudi....kad je počela da teče neka gusta krv al skoro crne boje, neka tamna bordo boja....bez preterivanja skoro sam mogao čašu od 2dl da napunim...eto.

6. da. znojenje nikako ne treba sprečavati, i treba izbaciti iz upotrebe dezodoranse i te gluposti.
    no, uzmeš lepo kristal, on "čini" da ti znoj, koji normalno "lučiš" ne smrdi.
    i kupaj se redovno, dete.

7. pitanjce:
    zašto mi, aman, nisu roze slova na četu kada sam podesila? o.0

8. Onda sam našao neku staru zihericu u kupatilu i sa onom stranom što je kao igla sam počkao da bockam to. Posle jedno nedelju i po dana nisam dirao uopšte i već je bila pred eksplozijom, al je bila bukvalno crne boje...kad je to puklo ljudi....kad je počela da teče neka gusta krv al skoro crne boje, neka tamna bordo boja....bez preterivanja skoro sam mogao čašu od 2dl da napunim...eto.

Njam.

9. Oo ljudi hvala na odgovorima pomogli su :)

Dzimi, ionako razmisljam da krenem neku 'zdravu' ishranu zbog malo definicije.
    Jebiga, bazen, picici razumes me :)
    I da, imam veoma brz metabolizam, a vise nemam treninge zbog kraja sezone.
    A za samnjenje neprijatnog mirisa, sta mislis o tome da posle tusiranja npr, namazem se stikom ili prsnem dezodorans?
    Cuo sam da to moze lepo da pomogne.

sale, jedini lek je izlazak iz puberteta :DD

no, sad ozbiljno..
    za'ebi sve one komercijalne gluposti tipa nivea, garnier bla-bla.. to ne pomaže. prosto. i vichy je fino precenjen.
    no, odi u apoteku i kupi doroslovac losion i skinoren kremu (no pazi, ona je baš jaka, nekima se jave sporedni efekti, meni je bila kul). da, treba ti i nešto za umivanje, ne mogu da se setim šta sam ja koristila, ali ono, mo'š bilo šta, ali nemoj sapun nikako.
    sada, kakav ti je tip kože? jer ako je suva ona može da bude za'ebano, jer je krema veoma koncentrovana, a doroslovac sadrži alkohol. u tom slučaju ti preporučujem veoma zdravu kremu iz lilija, za dodatnu hidrataciju.

p.s. i sebamed je isto kul.

Dok doteram do toga Kriss :D
    Eno mi ga u kupatilu sebamed sapun, nako je.
    Videcu za taj losion :) ako ne bude nesto mnogo bolje precicu na kremu.

A ta krema iz lilija, jel to nji'ova ili?

da. znojenje nikako ne treba sprečavati, i treba izbaciti iz upotrebe dezodoranse i te gluposti.
    no, uzmeš lepo kristal, on "čini" da ti znoj, koji normalno "lučiš" ne smrdi.
    i kupaj se redovno, dete.

Jes sad da kopam kristale nedje!

10. Obrij se ispod pazuha, smanjićeš značajno znojenje. A i ja se znojim puno, mada mi se jebe, stavim dezodorans, pa ne smrdim k'o tvor.

11. Onda sam našao neku staru zihericu u kupatilu i sa onom stranom što je kao igla sam počkao da bockam to. Posle jedno nedelju i po dana nisam dirao uopšte i već je bila pred eksplozijom, al je bila bukvalno crne boje...kad je to puklo ljudi....kad je počela da teče neka gusta krv al skoro crne boje, neka tamna bordo boja....bez preterivanja skoro sam mogao čašu od 2dl da napunim...eto.

A u pičku materinu aaaaaaaa

12. da, da, njihova..
    ma, jebote, moraš redovno da mažeš kremu, koj ti je. i tonik.
    to ti je OSNOVNA nega.

13. Ja se sam umijem.
    jebiga nisam naviko na te kremice, tonike, losioncice.

Obrij se ispod pazuha, smanjićeš značajno znojenje. A i ja se znojim puno, mada mi se jebe, stavim dezodorans, pa ne smrdim k'o tvor.

JA mislim da cu pre da smanjim neprijatan miris nego znojenje.
    Dezodorans + znoj = Nesto sto neopisivo mnogo smrdi.

14. zašto mi, aman, nisu roze slova na četu kada sam podesila? o.0

Зато што је розе за девојчице, а ти си дечак. :Р

15. pa, navikni se, sredićeš lice malo.
    najbolje je da odeš kod dermatologa, al' oni u srbiji nisu ni za kurac. samo te pogledaju i budu u fazonu "pa, jebote, šta ti fali??" a ono, tvoja čibulja ima čibulju -.-
    tako da.. uradi ka' šta sam ti rekla.
    a i za znojenje sam ti rekla
    uzmi ovo
    http://www.uveklepa.com/uploads/Balea-deo-kristal.jpg
    edit:
    http://www.uveklepa.com/balea-deo-kristal

16. Dezodorans + znoj = Nesto sto neopisivo mnogo smrdi.

Zavisi koji staviš. Ako staviš neki malo kvalitetniji, onda on prikrije. Ja koristim neki Adidasov u stiku, jebe kevu. A za smanjenje znojenja, obrij se, ja ti kažem. Preporodićeš se. :) Samo ni u ludilu ne stavljaj afteršejv, nego kremu! Tako sam se ja zajeb'o prvi put, kontam aj' ono obrij'o sam se, valja za dezinfekciju, oćeš kurac. 3 dana nisam mog'o ruke da spustim, koliko me peklo. :)

17. Sale uzmi pij ROAKUTAN, i nećeš imati više nikad problema.

18. UvekLepa.com hahahaha

19. Pukni se maljem u glavu, onda ima da te boli kurac za sve. :)

20. pa, ko je lud da stavlja afteršejv ispod pazuha, normalan li si? lol

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.