Разноразно питање

1. Sale kreni da se pucaš dopom, boleće te kurac za sve.

2. natnat,
    ima sale da nam bude ka' pucka xD

3. pa, ko je lud da stavlja afteršejv ispod pazuha, normalan li si? lol

Očigledno ja. :D Jebiga, ranije sam bio gluplji nego sad, mada je teško za povjerovati. :)

4. Ima li prisutnih modulatora koji hoce da pomognu?

5. Zavisi koji staviš. Ako staviš neki malo kvalitetniji, onda on prikrije. Ja koristim neki Adidasov u stiku, jebe kevu. A za smanjenje znojenja, obrij se, ja ti kažem. Preporodićeš se. :) Samo ni u ludilu ne stavljaj afteršejv, nego kremu! Tako sam se ja zajeb'o prvi put, kontam aj' ono obrij'o sam se, valja za dezinfekciju, oćeš kurac. 3 dana nisam mog'o ruke da spustim, koliko me peklo. :)

Brijo sam se skoro :)

UvekLepa.com hahahaha

Vis ti to :D

Kris, fala ti bre brate :*
    Poslusacu sve sto si rekla pa ce vimo rezultat :)

6. Sale uzmi pij ROAKUTAN, i nećeš imati više nikad problema.

Roakutan ne možeš da kupiš nigde osim na recept, a u Srbiji imaš možda 2 ili eventualno 3 doktora koji će da ti ga prepišu. Ja znam jednog...al to samo ako proceni da si baš malo teži slučaj sa čibuljama...ako proceni da su one pubertetske koje će da prođu vremenom nema teorije da će ti prepisati. I moraš da budeš jako disciplinovan što se toga tiče, pije se uglavnom 5-6 meseci po tačno određenim dozama koje naravno doktor prepisuje, a ne kako ti misliš da treba.
    Al da uništi čabulje iz korena to stoji...

7. Kris, ako mi ovo pomogne za cibulje i ostalo.
    Imas rucak od mene.

8. Roakutan ne možeš da kupiš nigde osim na recept, a u Srbiji imaš možda 2 ili eventualno 3 doktora koji će da ti ga prepišu. Ja znam jednog...al to samo ako proceni da si baš malo teži slučaj sa čibuljama...ako proceni da su one pubertetske koje će da prođu vremenom nema teorije da će ti prepisati. I moraš da budeš jako disciplinovan što se toga tiče, pije se uglavnom 5-6 meseci po tačno određenim dozama koje naravno doktor prepisuje, a ne kako ti misliš da treba.
    Al da uništi čabulje iz korena to stoji...

Ja sam to dobio na VMC, pio jedno 6 meseci, i sad mi izađe mesečno jedna-dve čibulje. A imao sam baš haos sa čibuljama. To je najbolje rešenje, jer ne moraš da se mažeš, kreme, kurci palci.

9. Žurim sada , pa nemam vremena da ti objašnjavam, ali se raspitaj i izguglaj malo o veterinarskoj masti Flogocid. Mnogo smrdi, bar meni, ali ako ti to ne izleči bubuljice, ništa neće. Veruj starijima!

10. ak' ti treba još nešto piši na fb-u.
    i da, ako imaš mitisere, iz nekog čudnog razloga mi je samo ovaj gel pomogao
    http://2.bp.blogspot.com/_kEvh9NdDxO4/SdTQBpB52kI/AAAAAAAAD4c/lsr4JGfJJjk/s400/Clean+%26+Claer+-+Deep+Action+Cream+Cleanser.jpg
    i nijedan drugi.

11. Kris, mislim da te nemam na fejzu :/

Žurim sada , pa nemam vremena da ti objašnjavam, ali se raspitaj i izguglaj malo o veterinarskoj masti Flogocid. Mnogo smrdi, bar meni, ali ako ti to ne izleči bubuljice, ništa neće. Veruj starijima!

I ti bi rucak, pa odma pomazes :P
    Salim se. :D
    Naravno, probacu, hvala :)

12. E ljudi treba mi pomoc :) Daklem, ja sam 1. godina gimnazije i moram da dobijem 5 na pismenom zadatku da bi mi profesorka zakljucila 5 iz srpskog. Teme su mi motivi iz Danteovog pakla, Bokacovog Dekamerona i Romea i Julije, pa ako imate neku ideju ili neku kul sentenciju koju bih mogao da iskoristim bio bih zahvalan da mi pomognete :)

13. Сале, ако ти затреба увијање косе или невиђена модерна пунђа, која уз то уопште не изгледа ретро и аут, или можда нека надоградња ноктију, знаш коме да се обратиш! лололо

14. 2 raznorazna pitanja.
    -Zašto je Kristina banovana?
    -Zašto koristi(š) Pirov nalog?

15. Peri, samo piši o Sotoni. Svi to vole.

16. E bas mi treba sad nova frizura :D
    Jebiga kad ocu budem lep :D

17. E pa eto, verovatno ima doktor na wma koji će da prepiše...al ovako od civilnih doktora teško ko...Razlog je i više nego logičan.
    Kao ne postoji lek za bubuljice nigde na svetu...ma da, a zašto? Zato što se prihodi od kozmetičkih preparata broje u milijardama i nikome nije u interesu od njih da postoji lek koji će da uništi čabulje jednom za sva vremena inače im ode industrija u kurac. I ogroman lobi postoji protiv roakutana....Može da ima posledice, znam jednog dečka koji nije mogao da ga pije jer je dobijao gušenje od njega, al on je uglavnom sav bolešljiv. A inače nema šta ne izmišljaju za njega, bukvalno ako uzmeš da ga piješ dete će da ti se rodi sa dve glave...
    i ja sam ga pio 6 meseci, isto sam bio dosta problematičan sa licem, a sad hvala bogu već par godina samo po nekad izađe neka potkožna i to je to.

18. hahahhaa dože :D
    1. zato što mi je neko hakov'o nalog, promenio mejl i širfru i onda ne mogu da ga koristim :/
    2. zato što me mrzi da pravim drugi nalog, pa sam uzela petrov, on ionako već dve godine nije na sajtu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.