U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
probaj m.vukajlija.com
Radi normalno
Tek sam sad uspeo da udjem na sajt :)
Takođe. :)
otpušilo
Зашто не ради оцењивање постера?
ЕДИТ И реакција и дефиниција? Аааа! Па ја сам сајбер мртав!
Зашто су сарме и мусака још боље кад се подгреју?
Зато што када одстоје укуси се боље сједине па када се подгреје све је лепо смућкано и измешано и врхстра.
Задовољавајућ одговор. Хвала.
Како учити са рачунара, а не скренути на странпутице интернета?
Никако, у мом случају. Боље ти је да жањеш лукац него тако да учиш, већу ћеш корисност да оствариш.
ОБИЈОРА ЕДИТА: Како превазићи последице неуспеха? Како их поднети? Како се окренути будућности?
Поједи чоколаду или полижи сладолед. Биће ти до јаја тих пар минута, а за даље не знам шта бих ти рекао. Можеш да примениш и дуже краткотрајно решење, да се напијеш.
Ко више лаже, тинејџер родитеље или спортски новинар у време прелазног рока?
Овај други. Сваки спортски новинар лаже у време прелазног рока, док поједини тинејџери немају потребе да лажу родитеље. Или немају родитеље.
Кад родитељ лупи шамар детету, кога више боли, дете или њега?
Глуп спем. Мислим да су ми отровали мачку, тј. да је набасала на отров за пацове, водим је сутра код ветеринара, али не знам хоће ли преживети до тад. Могу само да чекам или има било шта што помаже бар мало?
Ако питаш за образ, више боли дете, али кад смо код руке, она више боли родитеља.
http://www.dezurniveterinarbeograd.com/ Срећно.
Да ли неко познаје особу која верује причама Миломира Марића или мисли да је исти кул?
Хвала, али нисам из Београда, немамо дежурног ветеринара. Знам да би требало сад да је одведем, али не ради.
Sanja, pitaj bilo kog doktora, ako poznaješ nekog, znaće oni da ti kažu za prvu pomoć. Moj tetak je kardio hirurg, pa je operisao tumor iguani prije par mjeseci, eno je živa i zdrava.
Čiji nalog je Pokojna Mileva, na Tnjiteru i Fejsbuku? Ima totalno Vukajlijaški stil.
I koristi "ako me razumeš".
Lici mi na Mulucu, ne znam sto.
I koristi "ako me razumeš".
to koriste i ona dva samraca djastin strucno usavrseni i onaj drugi idiot sa fejsa, tako da to ne znaci nista.
a za milevu ne znam ko je, znam da je na onoj grupi vukajlijaskoj, nadzak baba (mislim da je ona bila) pominjala da ima neke veze sa tim. e sad, dal se zajebavala ili uopste nije to rekla, nego ja tripujem, ne znam. ali kontam da sam ti bio od velike pomoci lolo
Хвала, али нисам из Београда, немамо дежурног ветеринара. Знам да би требало сад да је одведем, али не ради.
Пише "бесплатни савети", можеш да покушаш да зовеш, можда ти кажу нешто што би помогло.