Разноразно питање

1. Да ли неко познаје особу која верује причама Миломира Марића или мисли да је исти кул?

Ахахахах! Што питаш?

2. Мени тај Миломир жешће иде на курац , и он и она његова ћирилица.

3. Пише "бесплатни савети", можеш да покушаш да зовеш, можда ти кажу нешто што би помогло.

Ма јесам, али није могао овако напамет, ипак сам нашла дежурну станицу, мало су ме одрали, али преживеће. Откуд мачки песак у мокраћоводу, јебем ли га.

4. Битно да ће преживети, ја хтео да свиснем кад ми угинула птичица...

5. Da li bi neki clan sa duzim Vukajlijaskim iskustvom mogao da mi "isprica" koja je fora sa Dzankijevom dojavom?
    Znam da je ceo sajt brujao o tome, postoje i posteri, a desi se da i posle toliko vremena, Vukajlijasi spominju tu dojavu.

6. Џанки је својевремено изјавио да је добио дојаву од трећег голмана Гренобла (ЛИЧНО), и наложио пола сајта додигра то. Ваљда тако нешто.. Сви пукли паре..

7. Сећам се Бурзумовог постера...

8. И Царине дефке ЗЛОЈАВА.

9. Ахахахах! Што питаш?

Па често га виђам на тевеу, ретко кад се задржавам, али кад год сам му посветио макар минут пажње, лик је срао навелико. Вечито неке супер тајне износи, све зна, у све се разуме... Није ми јасно откуд му толики простор.

Ма јесам, али није могао овако напамет, ипак сам нашла дежурну станицу, мало су ме одрали, али преживеће.

Супер.

10. Džanki nije dojavio, nego zlojavio.

11. Хехехех, то Шалабе!

12. лооллоол!
    прич'о џанки да је купио дојаву за неке велике паре (чини ми се да је 200 евра), и била је аустријска нека нижа лига 2-х или 1-х. сиротиња се попалила (сиротиња - ми остали, џанки је наркобос и он баца по сома јура на текме), и нормално сви попуцали. а онда стуб срама, постери...

а да! ваља напоменути да је џанки рекао: "ако не прође, никад више нећу да дођем на тему о кладионици!"... био је тамо, није прошло 2 дана.
    џанки злојава.

13. џанки је наркобос и он баца по сома јура на текме

Dzankee je idol mladih koji zele sve i odmah.

Doduse, video sam kada je okacio na temi za kladionicu tiket, odigrao dvojku na Napredak i stavio 5000. Kvota bila 9. Izduvali su 0:2.

14. Stivene, tamo sam to prvi put i video. Zato sam se i zainteresovao :)

15. Тај стуб срама што чешће да се промовише, добра ствар.

16. Букснетина™
    Џанки је својевремено изјавио да је добио дојаву од трећег голмана Гренобла (ЛИЧНО), и наложио пола сајта додигра то. Ваљда тако нешто.. Сви пукли паре..

DZEREMI MALHERBE!

koji je brzo dobio svoj fan klub i na vuki i na fejsu. cak su i kontaktirali covjeka.
    neko rekao kako se dive njegovom talentu i vjestinama, na sta je Dzeremi odgovorio "what skills?" lolo

17. na sta je Dzeremi odgovorio "what skills?" lolo

Ukocio sam se od smejanja. Idi bre u kurac!
    EDIT: ahhahahhahah

18. Ljudi, recite mi kako da saniram svrab nasto od opeklina suncem.. Izgorio sam u subotu, danas počelo da me svrbi u pičku materinu, ne do bog nikome.. Mazaću se i govnima ako će pomoći..

19. Павловићева, јекодерм, неке масне креме су мени увек помагале. Ил' сљушти к'о змија. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.