Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Namazi se jogurtom ili kiselim mleko. To pomaze i da ne pocnes da se ljustis.
Moj đed više gotivi Marića nego mene.
Kalash, ako se već ljuštiš onda samo tuš i malo grublji peškir, ne maži ništa jer se koža već oporavila...
Ma nije meni problem da se oljuštim, samo da ne svrbi jebo ga otac. Mazo sam se svim tim do sad, al danas poče da svrbi, ubija..
mokar peskir i menjaj na svakih pola h ili pantenol.
Pantenol je univerzal za sve kozne najebe
Mokar peškir je keva. Samo žvuči nekako gej.
Ma ima da išmirglam hiljadarkom, da mu jebem mater.. Aj fala na savetima
Gledaj onda da uzmes vodenu i samo je dobro nakvasi i nju i ledja.
Kad zavrsis, imaces ogledalo na ledjima
To, to.
Sve sve samo nikako nista masno! Znaci onaj trip da se stavlja melem na opekotine je skroz pogresan. Koza ugreje mast i bukvalno pravis przenu slaninu na sebi.
Od ovih kucnih varijanti najjaca stvar ti je sirce i soda bikarbona razbalazeni u vodi, na oblogu pa na opeknuto mesto.
A od ovih kupovnih, JEKODERM, i neki psiho gel kako ga ja zovem. neki gel jebo ga ja,kad namazes pocne da hladi,a onda nakon nekog vremena imas osecaj da goris,i tako u krug. Skroz psiho.
Inace i ja pregoreo na kampovanju, znaci ne mogu da spavam na ledjima od bolova, sirce smirilo situaciju,al nema nigde jekoderma, obisao sam ceo vidikovac,labudovo i pevac, i nigde jebo im pas macku!
Da nije BIOFRIZ?
Čovjek sa najjačim nickom na sajtu.
EDIT: Gazimudo
Ma nem pojma kako se zove, zenka mi to kupila ja se mazao. 160 dinara kosta, svetlo plave je boje.
Konjska mast. Ne zajebavam se.
Da nije kurčija mast?
Moguće da je zelena konjska mas`. Ona hladi. Nemo se za`ebeš da uzmeš crvenu, ona greje, a ondak si ga najebao.
EDIT: Al to nije plavo čoeče.
Згазимудо, ако имаш опекотине од сунца, набоље ти је кишјело млеко. Ако нећеш то, онда је Шаљићев мелем дефинитивно најбоља ствар која постоји. Имао сам једном оне набубреле пликове и у року од 3 дана је све зарасло од тог мелема.
Slažem se. Samo pazi, imaš Šaljić mast i Šaljić emulziju. Mast je za otvorene opekotine a emulzija za ono što tebi treba. Pozntato je i kao Jomelop G (gel, tj. mast) i Jomelop E (Emulzija) ako je proizvođač Menta Padej, ali ima ga i od drugih proizvođača pod drugim imenima (generičko ime je Šaljićeva mast).
Nenadjebiva stvar za opekotine, meni je jednom izlečilo otvorene rane na dlanu koje su krvarile i sa svakim previjanjem bile sve gore i gore, za bukvalno 36 sati. Ako sam ikada bio svedok čuda, to je bilo tada.
Zašto Mac za fakultet?
Зато што је ноћу хладније него напољу.