Разноразно питање

1. 14 dece?? Brate ova je tolko plodna da kad bi joj nasuo kečap u pičku ostala bi plodna!
    A mogli su joj neko jebazovnije ime dati, a ne ovako odma zamislim neku hobotnicu kako se kara....al lepa žena.

2. Jel zna neko gde u novom sadu imaju da se kupe swiss army noževi? Victorinox ili Wenger nije bitno koji...osim one dve radnje na spensu.....

3. Dajte brzo onaj gif cica glise koji blajva kulen.

4. Znaci imam ovu Windows 7 i 5.1 sistem zvucnike,ali kad ih prikljucim cuju mi se samo 2.Znam da trebam da skinem ovo http://oi47.tinypic.com/2911f7d.jpg ovaj Realtek HD,ali ga nidje na net ne mogu nac.Moze li mi bilo ko poslat link ovoga djavola?Znaci ne trebaju mi drajveri nego ovo govno.

5. "To govno" se dobija isključivo s drajverima, nema posebno. Čak i ako ti je windows stavio svoje drajvere i to radi, u svakom slučaju je pametnije da staviš najnovije realtekove.

6. Ok.Sigurno ce bit da moram skidat najnovije.Fala dje cujes i dje ne cujes.

7. Može li neko od moderatora da mi da spisak svih duplih od dbqp-a?

8. Што кад се удари неки тврдокрилац у лету, типа јеленак, он падне и не зна да полети опет?

9. Јеленак може да лети?

10. Не да може, него лети к'о змај.

11. Сад сте ме истриповали да и прави јелени лете. Од сада идем у лов са флаком.

12. Da li postoji program koji pamti šifre koje kuckam na sajtovima. Tipa gejbuk, rapidserbia, Vukajlija? Spasio bi me mnogih muka...
    Rekao mi komšijin klinac da je čuo da ima, ali šta on zna, tek je završio peti razred.

13. Google Chrome i Mozila. :)

14. Samo klikneš "zapamti šifru" kada ti iskoči zahtev i imaš je u opcijama.
    Kad ti zatreba, nađeš opciju "upravljaj lozinkama" i klikneš na koje ti treba i klikneš "prikaži" i voala. :) Samo nemoj da se zajebeš i klikneš na iks, obrisaćeš. Za mozilu je malo drugačije, videćeš.

15. Имаш да подесиш на сајту Рапидсербије да останеш пријављен и онда си увек пријављен док се сам не одјавиш. Тако и мени било, а онда кад сам обрис'о Мозилу и поново инсталир'о, више нисам знао ни која ми је шифра, а што је још горе, заборавио сам и који сам мејл пријавио. :Ѕ

16. Lepo je to, iako ne mogu da nađem "upravljaj lozinkama". :)
    Nego, delim komp sa bratom, pa ne bi da neki njegov ortak udje tamo, vidi šifru, pa da mi kači na FB statuse:"JA SAM GEJ" i tako ta sranja. Vise bi da mi pamti negde undercover :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.