Разноразно питање

1. zapiši lozinke na parče papira i sakrij ga negde gde je zabranjeno da brat kopa. :)

2. Имај више корисничких налога на компу типа:
    -Ја
    -Онај геј што хоће да напише да сам ја геј
    -Буразер

3. Млатони

Што кад се удари неки тврдокрилац у лету, типа јеленак, он падне и не зна да полети опет?

Прво, тврдокрилци су екстремно лоши летачи и не лете осим ако им баш није потребно.
    Друго, ошамућен је. (замисли да те неко млате и да паднеш са другог спрата и да се пита "а што овај не трчки кад сам га млатнуо и пао са другог спрата???")

4. zapiši lozinke na parče papira i sakrij ga negde gde je zabranjeno da brat kopa. :)

Nači nema program? :)

5. ja bik pito nesto Gazdu...

Gazda kako si dosao na ideju da napravis sajt?

jel tacno da ste kenjali nesto na nekom forumu o nekim novim recima i izrazima i da si napravio sajt za 500 jevreja?

6. I ja bih da se nadovežem. Jel radiš nešto u životu ili živiš od sajta? To bi bilo carski.

7. urban dictionary (kako se već piše ova druga reč)

8. Imam ja program koji vam pokazuje sve sacuvane sifre na kompu.
    Od onih za wifi, do ovih iz browsera. Ko hoce nek mi se javi u pp.
    P.S. mozete da odradite nekog i zabodete mu sifru za wifi ,doduse,morate daga promuvate na komp nekako ;D

9. A papet za tebe je resenje sledece. Podelis browsere. Odnosno ako koristis chrome uradis sledece:
    1.Napravite shortcut google chroma (desni klik pa create shortcut)
    2. Napravite folder gde pozelite , sa imenom koje zelite u koji cete smestiti profil (recimo C:/Novi profil)
    3. Zatim otvorite properties tog novog shortcuta i u TARGETU dodate
    " --user-data-dir="C:\Novi profil" i onda u njega mozete importovati profil koji zelite

10. e zatrpaste mi pitanje za Gazdu...

Gazda, kako si dosao na ideju da napravis sajt i da li je tacno da si ga napravio za 500 jevreja?

11. Gazda, hoćeš li me umodovati da pobrišem peveteje a posle razmodovati kad završim?

12. Može li poštovani moderator koji mi je obrisao poslednju defku da mi objasni i zašto je to uradio? Pošto ne znam koji to kriterijum kvaliteta ili čega već nisam ispunio.

13. Gde je nestala defka Aca Ilić - brkati govnar???
    To je prva definicija koju sam zapamtio ovde i to je jedna od najgenialnijih stvari koje su ikada napisane u istoriji ove naše planete...
    Jel neki bag u pitanju pa ne mogu da je nađem ili je ne daj bože obrisana?

14. Можда већ има, Снорблнаве.

Jel neki bag u pitanju pa ne mogu da je nađem ili je ne daj bože obrisana?

Мени не ради тражилица.

15. Nema, gledao sam:) A moguće i da je bag, pošto vidim da je nestalno nekoliko novih defki od pre 10-15 min. koje su bile ok, relativno
    edit: http://www.vukajlija.com/ko-iz-sale/581896 a ovo govno i dalje bleji međ živim defkama

16. Obrisana :)
    Bila sam svedok. :)

17. @Gazimudo
    Šta se dobije tim deljenjem? Jedan pamti svoje, a drugi svoje ili šta? Tj. u jednom ne možeš da vidiš npr. istoriju i šifre iz drugog?

18. Šta se dobije tim deljenjem? Jedan pamti svoje, a drugi svoje ili šta? Tj. u jednom ne možeš da vidiš npr. istoriju i šifre iz drugog?

Totalno odvajanje, kao da si upalio brauzer na dva različita kompa. Bukvalno sva podešavanja, history i ostale gluposti se snimaju u profil.

19. Au, to nisam znao. Korisna informacija bome.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.