Разноразно питање

1. Da li na forumu postoji neka tema o Dragiši Biniću? Humor i tako to?

2. ako i postoji ja ne znam za nju - otvori temu pa će ti se već javiti neki dušebrižnik :)

3. Ne znam samo da li će Dragi lično da me progoni? :)

4. Posle svega što smo o njemu pisali, čisto sumnjam da možeš grđe :)

5. Aha, znači izakana tema niš ondak.

6. Prvo, ne zajebavam se.
    Moze li neko da mi napise neki crash course iz upravljanja klimom (Galanz AUS12HR53FA2, daljinski je isto galanz gz-1002b-e3, ne nadjoh na internetu mnjuele). Izaberem na Operating mode pahuljicu (valjda bi to trebalo da ladi?), ali, ne lezi vraze, on izvrti 10sec i sam zatvori ona svoja krilca. Zasto zatvaras krilca dedzgo!? Zasto ne nastavis da radis!? Kada ga prebacim da samo ventilira, on ventilira, ali koji ce mi da ventilira topao vazduh. Nikada pre nisam koristio klimu, a instraksn menjuel neam, pa ako ima neko odje od klimadzija...

7. ЈА ВЕНТИЛИРАМ!

8. Pa klimajte i ventilirajte, ali pomazite!!!1111jedanjedanjedan

9. Koju salatu (ne priznajem jelo bez salate) da munem uz vege musaku sa vinovim lišće,pečurkama ,tikvicama i pavlakom?
    Ja bi' paradajz uz sve, al mi ovde nekako ne ide.
    Sad serviram, pomagajte!
    Nije patišpanj, ozbiljno pitam.

10. VanGoga
    Koju salatu (ne priznajem jelo bez salate) da munem uz vege musaku sa vinovim lišće,pečurkama ,tikvicama i pavlakom?

Ђе ћеш салату уз салату?

11. Краставци у павлаци са лишћем од младог лука ситно сеченим, мало досвежи мусакчину на ову сиџу јебему прут врбов.

12. i ja bi pera od mladog crnog luka

13. Ау, како сам ја гладан! Појео сам једну бајадеру и мало ужеглог комиспрота од пре десет дана. Ал де да стојим уз шпорет по овој врућини, не могу!

14. Ђе ћеш салату уз салату?

Prijatelje, ovo je musaka, prvi put sam je zgotovila, mora prirok i pridev uz to :)
    A to što je bez meščuge, jbg, ovako je lepše za nepce :)

@Pacove, dragi, nekako bih samo izbacila pavlaku (jerbo je ima mlogo u samoj musaki)
    inače, saću da probam, pa javljam :))

Fala svima :* !

15. Крни немасни јогурт место павлаке, боље иде уз краставац а и није масно ич.

16. Ima već dosta povrća u musaki pa nema potrebe da se pored toga pravi papazjanija, kontam da bi najbolje išlo nešto lagano i jednostavno, tipa obična zelena salata.

Nadam se da niste planirali to da jedete bez nekog pristojnog belog vinceta, dobro dođe da utopi tugu vegetarijanstva.

17. Moze li link za post gdje Loksi moli za odabrane?

18. Ej, ne da sam zgotovila, nego priča tri jezika, a četvrti zamuckuje!

Grujane, nisam imala belo vino(šta ću, kriva sam), al znam da je to dobitna kombinacija ,pogotovo uz vinovo lišće.
    Smuljala zelena pera luka, malo jabukovog sirćeta i vode, izdrobila malo suvog lišća celera i malo -majoneza. Ovo poslednje sam ladno mogla da izostavim.
    Cenim da bi uz ovo dobro išao senf, a zašto-nznm. Sledeći put opet pokušavam!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.