Разноразно питање

1. pomešaj senf i pavlaku 1:3 ako staviš samo senf u kombinaciji sa mladim lukom dobiješ instant gorušicu, pavlaka to malo ublaži bez gubitka šmeka senfa... kasno videh temu, ali ja bi ti preporučio samo sitno seckan krastavac u smesi dosta LEDENE vode i jabukovog sirćeta sa malo soli (sitne kockice krastavca da plivaju u vodi)

EDIT: To se jede kašikom, UBR :)

2. Bruce, sad pročitala. Hvala na savetu, mada meni krastavac ima baš jak šmek i aromu, pa se neće osetiti ona "nota" mirisa vinovog lista. Nema druge, ponovo pravim ovih dana, ali sa tim prelivom i ima da pripremim kilu belog rizlinga. :))

3. zato ide ledena voda, probaj sama prvo :)

4. Каизене, зар не би било лепо да кад се отвори она страна са признањима и кад се кликне на неко признање да изађе листа са свима који имају то признање. И то подељена на три дела "Дефиниције" "Постери" "Реакције"...

5. Aj', kad Vi kažeš.. :) Al' ako posle podrigujem i pomorim pola zgrade, ima da im kažem (onoj drugoj polovini) "Brusa da linčujete, ja vam nisam ič kriva"! :)))

6. Каизене, зар не би било лепо да кад се отвори она страна са признањима и кад се кликне на неко признање да изађе листа са свима који имају то признање. И то подељена на три дела "Дефиниције" "Постери" "Реакције"...

Kaizenu zvonimir boban za to.

7. Pošto suprug neće da pita, pitaću ja. Postavio je jedan poster koji nije bio plagijat niti glup niti nerazumljiv ali mu je obrisan. Slika je bila ova
    http://www.dodaj.rs/f/34/S9/2SisEUrf/111111.jpg
    a ispod je pisalo
    "Mir, tišina, uživanje, nema žena da ti sere, deca da se deru...
    Zbog čega je obrisan?

8. Ja sam ga obrisao. Nekvalitetan

9. Morao sam da pitam, od jutros sam obrisao neku gomilu postera sa ekstremno lošim ocenama, pa rekoh možda sam ja s tim razlogom...

10. Nekvalitetan? Pa da si bio malo više raspoložen i malo bolje skapirao suštinu postera ne bi ti bio nekvalitetan. Skoncetriši se malo pa pokušaj ponovo.

11. Valjda su moderatori ti koji odlucuju da li je nesto kvalitetno ili ne, a ne autori. I kako vam ne dosadi da stalno kukate za obrisanim posterima?

12. Jel mi to ti kažeš ili Vuk21? Koja je suština postera, poduči me da znam za ubuduće?

13. Sitna ženica, ali živa vatra, gle kako brani muža :)

14. а јебему миша стварно није лош постер, има смисла и добро је примењена реченица из филма

15. Remac, ja to kažem. Ako ne znaš da prokljuviš o čemu se tu radi onda nema o čemu dalje da ti pričam.
    Tovli, to jeste tačno ali oni znaju i često da pogreše. Ne kukam ja za džabe i ne govorim ja nešto što nije istina. Poslednjih nekoliko 10 mojih postera je obrisano pa nisam kukala, ali ovo nisam mogla da prećutim. Izvini Remac, ali pogrešio si u proceni. Toliko.

16. Nekvalitetan? Pa da si bio malo više raspoložen i malo bolje skapirao suštinu postera ne bi ti bio nekvalitetan. Skoncetriši se malo pa pokušaj ponovo.

Što duže gledam poster to mi se više čini da je u pitanju neka interna prozivka na tvoj račun :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.