Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Та је, Џело, сигурно.
Serem se na ovo sranje, pesma je imbecilna, a gde god prođem čujem je, znam je celu jebote!
е та је, ево сацам пито девојку
фала
Хвала, елек. Ја сам мислио да се писмо зове тако због поштанског писма, баш сам необјаснијо.
Сад гуглујем, и видим да је код странаца то реп, вероватно су они тако назвали због антонима, претпостављам.
А шта, ти си Никола, а? лоло
а сацам и преслушо АХАХАХА јбте
која је ово гејштина НЕВЕРа
A evo i pjesma za Jelenu.
http://www.youtube.com/watch?v=D8YmFKlZBqs
Zanima me da li stvarno postoje vukajlijaši koji traže vukajlijašicama da im šalju sise u pvt, odnosno da li postoje ribe koje to stvarno i urade, ili je to samo mit?
nije mit. valjaju se sise preko pvt-a
Enormne količine sisa se nalaze po PVT-ovima vukajlijaša. To je postalo već standardna praksa.
Istina, al traže prvo da im uslikaš bobana, sise šalju samo ako je preko 20 santima.
to je toliko kretenski da boli.
Ja tražio u pvt sisu jedne vukajlijašice, ona mi pošalje crnački buzdovan. Kontam, pogriješila je, napišem joj tako, ali evo druga godina ne odgovara...
pa kako mislis da vecina autorki dobija pluseve? na dobre defke?!
ahaha :jaomingbitchplsface:
sisa vrti de burgija nece, bato
ih sad baš da se prodaju za viruelni plus mi je već mnogo, ali je jadno u svakom lsučaju. i onaj koji traži i ona koja šalje... misliom, brate... izađi, navataj ribu, ili izađi, pa se izjebi.
koji si lajfer
Ili najčešće 'izađi pa se jebi'. Nemoj Vagina da si tako ogorčen to je bezazlena zanimacija i slike tih sisa nisu ništa verodostojnije od slika bobanja. Staro je pravilo da se žena ne pita ni za godine ni za autentičnost fotografija koje ti šalje.
ih sad baš da se prodaju za viruelni plus mi je već mnogo, ali je jadno u svakom lsučaju. i onaj koji traži i ona koja šalje... misliom, brate... izađi, navataj ribu, ili izađi, pa se izjebi.
ja skupljam oci. jel to manje jadno?
Jeste, oči su fine.... kulturica. A ovo? k'o da nemaš skim da podeliš kurčinu ili sise, pa ih šalješ netom.
Da li bi neki moderator bio ljubazan da mi obriše neke postere, koje mu poašljem u pvt??