Није баш било тако :)
Он је писао дефке које су у минусу и онда их обрише више пута, тј отвори исту дефку у више табова и колико има минуса, тј однос за који је дефка у минусу њему се дода на скор, само што је тај баг исправљен :)
Он је писао дефке које су у минусу и онда их обрише више пута, тј отвори исту дефку у више табова и колико има минуса, тј однос за који је дефка у минусу њему се дода на скор, само што је тај баг исправљен :)
A jes', za 100.000 poena. Skripta, rođače, skripta. :)
nego, da ne bih spemovao da i ja priupitam nešto što me živo interesuje još od mojih prvih dana ođe. zamislite da imam samo deset definicija i svaka po jedan u plusu i prođe neki hejter i opali mi minuse na sve definicije. ja to fino prijavim i moderator skine hejt dako da sam opet deset u plusu ukupno. e sad, pošto mi definicije više prividno nisu u plusu ja ih sve obrišem i onda sam deset u plusu a nemam definicija.
da li je to stvarno tako ili nije?
znači, nisam u pravu, neće se desiti ono iz primjera koji sam naveo ili oće?
Зашто се стране новчића зову "глава" и "писмо"?
Знам да је глава зато што је раније на новчићима била глава владара, али било би логичније да је "глава" - "реп", јер му дође као онај антоним, а не знам какве везе има писмо.
зна ли неко о којој песми се ради - пева цура, песма је посвећена неком момку па и носи мушко име (неки Горан, Иван, Дејан...?!) и текст је онако шаљив. Има неко идеју?
pa to sam i reko lolo
close enough....
http://vukajlija.com/forum/teme/11434-prijavite-definicije-za-brisanje-maximum-5-dnevno?strana=85#post_1169654
Šta ćemo sad?
prijaviš moderatorima ako imaš neko sranje za koje smatraš da ne zaslužuje da bude na sajtu... iako to i dalje ne znači da će zaista i biti obrisano..
da li je to stvarno tako ili nije?
znači, nisam u pravu, neće se desiti ono iz primjera koji sam naveo ili oće?
Па знам бре, него сам објаснио принцип по којем се радило :)
Можда и оће, ја не знам :)
Dajte temu sa crnim humorom.
To nije pitanje brate.
Jebiga, de da trazim drugde.
http://vukajlija.com/forum/teme/9618-crni-humor-za-pocetnike
на гуглу сале, на гуглу :)
Tad sam bio na mobu, mrzelo me na mobu :)
Fala coa :*
De je jebeni Skocimis???
Mislim da je trazio bananu zbog onog cirkusa sa jogurtovim vredjanjem, posto su mu (jogurtu) udarili bananu od samo 2 sedmice za sve ono vredjanje.
Није, доста касније је он тражио бан.
Зашто се стране новчића зову "глава" и "писмо"?
Знам да је глава зато што је раније на новчићима била глава владара, али било би логичније да је "глава" - "реп", јер му дође као онај антоним, а не знам какве везе има писмо.
Мене су питали, а ја питам вас:
зна ли неко о којој песми се ради - пева цура, песма је посвећена неком момку па и носи мушко име (неки Горан, Иван, Дејан...?!) и текст је онако шаљив. Има неко идеју?
Е, да цура је Српкиња ваљда, пева на српском
Jer može neko da mi kaže kako se drugačije zovu vinske pesme?
Zašto ne može da se ocenjuje ništa?
Glava - grb ili glava vladara na starim kovanicama, a pismo zbog broja, jer se i brojevi ubrajaju u pismo. Na prime, arapske cifre 0-9.
Tebijesamodosadno, je l' ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=Fn-NSMrUIIQ&feature=related