Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Су сисе и бобани у питању? :)
Pošalji Stefanu, ionako ti je dužan limunadu
Koji je fazon popularnosti tih Pantera i sličnih urličem-k'o-da-me-vod-demonski-opsednutih-sifiličnih-čamuga-jebe muzikanata? Motorhead rado slušam jer su đedine preldžije, ali sam probao da poslušam Panteru jer je neko okačio na Fejsbuk, unevozio se k'o kerina posle 5 sekundi, naterao se još 20 sekundi k'o velim možda dobijem neko otkrovenje ili tako nešto, posle ugasio i pustio Zabranjeno pušenje k'o čojek.
pantera je krs, kati ja kazem
I meščini ;-)
ahah kad se setim one pjer88-ove mudrosti blam me vata
"pantera je obično smeće koje je pokušalo da kopira sabate"
Колко немате појма, ЛОЛ.
E moj Lukse, do sad sam mislio da si pravi čo'ek i preldžija, al sad mi se čini da i nisi baš... Pantera ojebala vek, prava muška muzika bre!
I da citiram Radjarda -
+1
Не могу да променим аватар, јел баг или је до мене?
Мислим да нико не може, прочитах на некој теми.
Видех негде на нету слику ваљда Роналда како мења фризуру (шишају га) током полувремена. Зашто је фудбал постао модна писта гејева и слина са обријаним ногама, и зашто то више није фер борба и забава две екипе?
Pare vrte glavnu igru.
On više dobija od reklama i ostalih kuraca nego od fudbala.
Fudbal je postao jedan veliki kurac(mada, nikad mi se nije toliko sviđao).
zbog tih reklama i mode u sportu jedna šarapova zarađuje isto kao federer na godišnjem nivou,a vi procijeniti koga gledati je veće zadovoljstvo :), je li može neko reći, ako ima vrijemena i nije mu teško, kako se post ili dio njega na koji odgovaraš sjenči?
Kucaš velikim slovima citat pa pejstuješ prethodno iskopirani tekst ili deo teksta, i na kraju velikim slovima tatic.
CITAT
Pa kopiraš
TATIC
Bez zvijezda
fala na pomoći :)
Mogu u bankama da se menjaju kune?
Mogu, ali samo u Hrvatskoj... kad uđeš u banku i poglerdaš na onu tablu sa kursevima - koje valute su napisane samo njih menjaju, a i to pod uslovom da im trenutno odgovara... ako hoćeš da menjaš kune traži neku menjačnicu blizu hrvatske granice...
Aukurac onda..
Iam 370 kuna, sto je oko 5700 domacih..
Pogledace majka po bankama pa ako nema jebiga..
Kod nas može.
4:1
20 kuna je 5 maraka.