Разноразно питање

1. gospodaru makarona, odakle si ti to?ja blizu banjaluke živim.ma ne mijenjaj u banci nikako, ubiće te sa provizijom :)

2. idi u menjačnice, nemoj nikako u banke to su sve lopovi...

3. @ Sale d snajperist
    Čkode, pa imaš u KŠ menjačnicu, ona kod pijace, tamo menjaju kune, samo mislim da će da uzmu poveću proviziju.

4. ја девизе у БЛ мијењам на улици, какве банке, какве мјењачнице

5. ја девизе у БЛ мијењам на улици, какве банке, какве мјењачнице

probaj na mjenjačnici onoj, veoma često griješe u tvoju korist, ja sam oko 40 maraka u plusu kod njih :)

6. јок, имам свог дилера, годинама.
    не мијењаш код сваког, јбт.

плус она мјењачница ем не ради ем нема увијек свих девиза, трш.

7. јок, имам свог дилера, годинама.

kakav je kurs kod eura za njega, ja inače samo to mijenjam.

8. Nisam dugo bio na Vuki, kako da napravim poster ako slika koju hoću da postavim nije sa interneta nego sa mog kompa? Unapred hvala!

9. Дигни је на нет па онда.

10. Na koji sajt? Facebook ili nesto slicno ili ima neki drugi fazon, za koji ja ne znam?

11. Što ne mogu da promenim madafakin avatar?

12. Ko ti kriv sto si stavljo pederskog konja na avatar?

13. da pitam druge da li njih služi pretraga za definicije?

14. Служи она горе што избача дефке, а она ниже не, не ради, ни претрага гробља...

Него, има ли ко да ми пошаље ону слику ђе је тип ракуну курац у уста ставио на пвт????

15. E Smare, tu fotku imaš na nekom JEBANJU, al ne sećam se kom. Zmia postavila:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.