е седе, шта знам вероватно је добро ал много је секталика, поггледаћу
а брусе и седе начи овај коргот је невероватно добар цртани баш одличан али само једну епизоду су направили греота велика
http://www.youtube.com/watch?v=SYJ8G_ou6Dc
Kiflo, da si izneo neko svoje mišljenje, to bi bilo okej. Kao što su i svi ostali. Ali ti si napao neodređen deo mod tima gomilom kleveta.
Za mene pričajte šta god želite, navikao sam. Kada preterate, naravno da ću vas banovati. A tek za ovakve klevete koje obiluju enormnom količinom nervnih fekalija ću itekako da banujem.
Reče vam Smare. Imate temu za predloge, pa predlažite taj suvi kvalitet. Syngrafeas, slobodno i ti predloži neku. Daj da vidimo to tvoje umeće u prepoznavanju kvalitetnih definicija. Ne sumnjam da ćeš uspeti, ali korisnije je da predložiš jednu defku u mesec dana, nego da se u istom vremenskom periodu pojaviš na forumu i doktorski se pokenjaš po svemu što mrda na naslovnoj. A i mojoj moderaciji, to ti je neizostavno.
O meni se sve zna i boli me kurac šta se dalje priča. Ali kada već voliš da baljezgaš gluposti i kritikuješ sve na sajtu, zašto malo ne okreneš kritiku na svoju stranu? Znaš da imaš materijala.
Читаоци,
Да ли знате где бих могао да купим Господар прстенова књигу. Претражио сам све књижаре и питао свугде по Кнезу и нигде нема. Био сам и до делфија у скцу. Нигде нема, ко за инат.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
to je OK, nemam ništa protiv linkova na tubeu :)
е седе, шта знам вероватно је добро ал много је секталика, поггледаћу
а брусе и седе начи овај коргот је невероватно добар цртани баш одличан али само једну епизоду су направили греота велика
http://www.youtube.com/watch?v=SYJ8G_ou6Dc
Da li se kaže "svo" ili "sve" vreme? I zašto ne svo, jebemumater?
zato što vreme nije betonski blok nego skup sitnih delića...
ja kontam da je u tome i fora, nekako je u stilu parodije.
ПОЈО СИ СВО ГРОЖЂЕ!
kornjače vole da jedu zelenu travu i lekovitu travu. a lavovi love muve kad letedu...
kornjače su perverzne.
a da vi mene kažete de jutros ima jeftini čvarci i kavurma da se kupe
šta serete
Post objasnio i tačka.
Najgenijalniji post na prethodnih par strana je:
šta serete
Kiflo, da si izneo neko svoje mišljenje, to bi bilo okej. Kao što su i svi ostali. Ali ti si napao neodređen deo mod tima gomilom kleveta.
Za mene pričajte šta god želite, navikao sam. Kada preterate, naravno da ću vas banovati. A tek za ovakve klevete koje obiluju enormnom količinom nervnih fekalija ću itekako da banujem.
Reče vam Smare. Imate temu za predloge, pa predlažite taj suvi kvalitet. Syngrafeas, slobodno i ti predloži neku. Daj da vidimo to tvoje umeće u prepoznavanju kvalitetnih definicija. Ne sumnjam da ćeš uspeti, ali korisnije je da predložiš jednu defku u mesec dana, nego da se u istom vremenskom periodu pojaviš na forumu i doktorski se pokenjaš po svemu što mrda na naslovnoj. A i mojoj moderaciji, to ti je neizostavno.
O meni se sve zna i boli me kurac šta se dalje priča. Ali kada već voliš da baljezgaš gluposti i kritikuješ sve na sajtu, zašto malo ne okreneš kritiku na svoju stranu? Znaš da imaš materijala.
davide, odgledah crtani, do jaja je
преврх. баш штета што га не пуштају ваљда ће да га продају неком ко оће да га пушта.
oplakao sam haj fajv sa kukom lolo
Могу ли ђе да се виде најсвежије регистровани корисници?
Читаоци,
Да ли знате где бих могао да купим Господар прстенова књигу. Претражио сам све књижаре и питао свугде по Кнезу и нигде нема. Био сам и до делфија у скцу. Нигде нема, ко за инат.
Pregoreo sam na suncu. Šta raditi? Čuo sam za jogurt, ali koliko je to sigurno?
Kiselo mleko, ne može bolje od toga.
Може СтефКо да ми се јави, кад доџе и буде расположен да причамо оћу да му се жалим.
ЕДИТ у ствари не мора, изпараноисао сам нешто, ова порука ће се самоуништити за 5...4...3...
Hvala Agilni.