mislim samo da tu rigoroznost i šatro strogoću koju ste zaveli na forumu treba da usmerite na pravi sadržaj sajta, što su, pre svega, definicije.
banujete ljude kad kažu nekom ćao na 'ozbiljnoj' temi ili kad metnu sisu na čet, a ovamo su vam kriterijumi za defke uglavnom go kurac i do naslove dođe nikola-džoni i slično, dakle, preusmerite se
ja ću da se citiram, jer sad već spemujete sranjima i zagušujete
Warner von Latinsche
mislim samo da tu rigoroznost i šatro strogoću koju ste zaveli na forumu treba da usmerite na pravi sadržaj sajta, što su, pre svega, definicije.
banujete ljude kad kažu nekom ćao na 'ozbiljnoj' temi ili kad metnu sisu na čet, a ovamo su vam kriterijumi za defke uglavnom go kurac i do naslove dođe nikola-džoni i slično, dakle, preusmerite se
Jeste, baš sam bio teško isprozivao...i njega i njegovu lepšu polovinu. :-))
Ne zalazite u domene odabiranja definicija i rasprave sa moderatorima!
Ruka demokratije i slobodnog govora jos nije dosegla u taj domen.
Ovaj se tako zajebavao
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/237072/Pakistan-Rulja-rastrgla-i-spalila-bogohulnika
Ovo je besmisleno... Cistite djubar i dajte kvalitet na naslovnu.
Odoh da ucim, ispit ceka... Ako mozes me banujes na 24h, da ne bih bio u iskusenju da se vratim ovde dok ne obavim to. Bio bih zahvalan.
šta serete
Što bi bio u iskušenju da se vratiš, kad kažeš da su svi vredni već ionako odavno otišli sa sajta..?
Nije Bruce, ali hvala u svakom slučaju.
Neke misterije nikad se ne riješe....
Пис бојс.
nigde nije rekao da on zbog vrednih dolazi na sajt
ja ću da se citiram, jer sad već spemujete sranjima i zagušujete
nemam pojma Kizo, jedino taj sam našao da uključuje Božić i negativca sa drvenom nogom... nema na čemu, bolje bi bilo da sam pogodio...
Izvrnuo si moje reci Kurde... Nije ti to lepo, nisam to rekao.
Evo sad se ja nastavljam s tobom umesto da ucim za ispit...
šta serete
Kako ovaj post prožima i objašnjava ovu raspravu u celini i celosti...
Večna mudrost je uvek u jednoj kapljici - nikad u pljusku... ja bi to uveo kao jedanaestu zapovest :))
има ли шта на фору овог ултракул врхунског цртаног?
http://viladorpg.files.wordpress.com/2012/01/korgoth-of-barbaria.png
pa zar nisi to vec pitao?
prije par sati kad si sam sebi odgovorio na pitanje lolo
неее него дал има неки цртани да је на фору овог адалт картун фазони
Davide, Vukajlija nije mesto za razmenu piratskih linkova.
неее него дал има неки цртани да је на фору овог адалт картун фазони
jebemliga, to tvoje nisam gledo, al metalocalypse ako nisi gledao gledaj. kul je...
ово имаш на јутјубу, а ово горе је слика није пиратски линк, а мени неко може да каже име а не да ми да пиратски линк начии