Разноразно питање

1. Немате решење неко за мене? А можемо да се курчимо на теми шта читате, ц ц ц. . .

2. Kiki, ako nema u knjižarama po Beogradu, onda ne znam gde ima...

3. enemyofthefreeworld
    Може СтефКо да ми се јави, кад доџе и буде расположен да причамо оћу да му се жалим.

Reci.

4. kiki, www.google.com
    Tu imaš sve! :D
    Najbolje je da pogledaš u online knjižarama nekim, ak' nema tuj. :)

5. Покушаћу сутра испод теразија, да узмем бар неки половњак. . .

6. Reci.

Ма испиздео сам, опет сам развио теорију о негативним пратиоцима, али сам сконтао да је то булшит и да је сајт само препун регуларних хејтера и да ме боли курац за то. х)
    Ето тако. Не морам ништа да ти се изјадам и тражим помоћ око тога.

7. Ja sam takođe imao tu teoriju, enemy.

8. Ovako, kada krene jedan deo autora da kenja o (nazovi) nekvalitetnim definicijama, zašto taj isti deo ne pošalje meni linkove (na PVT) definicija koje bi (po njihovim mišljenjima) bile dobre za naslovnu? Ja neretko na četu to napišem, a do sada mi se za tako nešto javilo ukupno desetak ljudi.

Onu definiciju od Debelog pacova, za koju se ispostavilo da je prevedeni plagijat, sam ja odabrao, jer mi ju je neko predložio. Ja DP-a cenim kao autora i kao kolegu Vukajlijaša (pa, čak i kao ortaka iako ga, nažalost, nisam lično upoznao) i krivo mi je što je baš on, kao opako dobar autor, imao takvu defku (prevedeni plagijat) u svom opusu. Taj plagijat ne menja moje mišljenje o njemu, ni kao osobi ni kao autoru.

Sad, ta definicija je bila u opakom plusu i pre nego što je dospela na naslovnu. Tek kada je dospela na naslovnu, počeli su da idu komentari da je to plagijat, ovo-ono-trte-mrte. Nema frke, lepo je što su ljudi naveli da je to odnekud pokupljeno (a, samo JEDAN autor je dao link da bi to potvrdio), ali gde u bili svi "revnosni" čitaoci i dušebrižnici da na to kasnije ukažu?

Ni mi moderatori, ni nogi "načitani" autori (ljudi koji su pročitali sve i svašta, ne samo na Vukajliji) ne možemo da znamo da li je nešto plagijat ili ne. Umesto da pišete "sramota je da ste plagijat odabrali, užasno je to, dajte ostavke", bolje je da vi nama pomognete da ovaj sajt bude bolji i bez plagijata. Ako vam je toliko stalo do kvaliteta, onda čitajte više, ocenjujte više i šaljite moderatorima (meni prvom, na primer) u PVT-ima linkove ka sadržaju za koji mislite da je plagijat, nekvalitet ili šta već.

Nažalost, već unapred znam koji će mi autori poslati poruke sa onim za šta oni procenjuju šta treba da se briše (njih je 20-ak, u vrh glave). Dobar deo bundžija će se i dalje buniti po forumu, čisto da bi se bunili.

9. ја бих ти послао једну по мом мишљењу сјајну на пвт ал' контам да је некаква замка у питању, шта ћу

10. Лаик

ја бих ти послао једну по мом мишљењу сјајну на пвт ал' контам да је некаква замка у питању, шта ћу

Zašto misliš da je zamka? Raspitaj se malo, pa vidi koliko puta sam ljudima govorio da mi se slobodno obrate ako im treba neka pomoć. pogotovo što se tiče odabranih. Ako misliš da je nešto kvalitetno, pošalji mi link i ja ću to u nekom trenutku odabrati, ako mi se baš, ali baš svidi.

11. Samo nemoj svoju definiciju da pošalješ.

12. Ako misliš da je nešto kvalitetno, pošalji mi link i ja ću to u nekom trenutku odabrati, ako mi se baš, ali baš svidi.

Samo nemoj svoju definiciju da pošalješ.

-||-

13. laiče, obrati pažnju na njihove avatare. malo razmisli, pa ako i dalje želiš, pošalji.

14. @Давид
    Jes da su ga radili Danci, ali se u svakom slučaju radi o varvarima
    http://www.imdb.com/title/tt1629374/

15. ремац, за кога ме ти то држиш? за неког аутора који би то урадио и коме ник исто почиње на Л?
    а теби циклон сам послао линк, ако ти се не свиди ти ме бануј јер не желим да кохабитирам са тобом у том случају

16. paninaro a do jaja mi je avatar moraš priznati.

17. jeste. priznajem. malo me plaši ali to mu je valjda i namjena.

18. Лаик

а теби циклон сам послао линк, ако ти се не свиди ти ме бануј јер не желим да кохабитирам са тобом у том случају

Ja se nadam da je ovaj komentar šala, a ne prvokacija na finjaka. Uzgred, imaš odgovor u PVT-u.

19. Šta se, koji kurac, krvite oko naslovne?! Ima tema za prijedloge, postujte, pa ako izaberu - super. Ako ne, opet postujte neku drugu. Naslovnu bira 10 - 15 ( koliko već ima modova ) različitih osoba sa različitim ukusom, mi smo tu da ocijenimo. Ne može nam se svima sviđati isto. Jeb'la vas naslovna.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.