Разноразно питање

1. @kalimero
    Što si dirao zyclona decxho? Elem, iako izbegavam da obraćam pažnju na takve stvari, primetio sam da se grupica autora konst. pojavljuje na odabranima i hejtuju. Kapiram da je kritika korisna ali gde ste bili junoše dok je defka skupljala prašinu, m? Ultra-mega-giga gušt - biti faca i hejtovati odabranu a samim tim i moderatora! Po meni, jadan izgovor za zabavu...

2. što ste postali tolko osetljivi da ne sme više bukvalno ništa da vam se kaže...pa šta i da je neka provokacija, oće ti pasti kruna sa glave?
    kolko volite nekad da demonstrirate tu virtuelnu silu prosto ste postali smešni.
    Kao, nadam se da je provokacija u suprotnom ćeš da vidiš sa kim imaš posla...mož misliti...
    Jbt još ćete da uvedete da treba i da vam se persira zato što ste modovi.

3. zašto taj isti deo ne pošalje meni linkove (na PVT) definicija koje bi (po njihovim mišljenjima) bile dobre za naslovnu?

Знамо за јадац! :)

Che-Vu
    Odlukom moderatorskog foruma, od danas je najstrože zabranjeno tražiti od moderatora putem PVT poruka da se neka definicija (vlastita ili tuđa), stavi među odabrane. Do ovih radikalnih mera je moralo da dođe zbog sve učestalijih slučajeva gore navedene pojave, a u cilju sprečavanja prerastanja ovog trenda u sveopšti spem.

Definicije iz takvih PVT-a će biti izbrisane, a autori najpre opomenuti, pa banovani.

А сад озбиљно, ако ово више не важи, онда измените тај пост који се налази у "Важним обавештењима".

4. eee desi tico! Je li Renato, čkode, što šalješ u PVT kurate obažene tamnopute osobe? m??

5. eee desi tico! Je li Renato, čkode, što šalješ u PVT kurate obažene tamnopute osobe? m??

Tamnopute??? Meni poslao kurčinu nekog belca :(

6. Je li Renato, čkode, što šalješ u PVT kurate obažene tamnopute osobe? m??

a?? ŠKK??

7. Dukka, ovaj moj crn k'o ugarak :)

8. ae batalite te sprdnje, još će da me banuju ako pomisle da je zapravo to što pričate :D

9. I tebi poslo, Deki?

poslao mi nekog Balotelija, nabio komplekse, ne mogu spavati noćas

10. XeahBAtch, je l tvoj belac ili crnac?

11. Crnac, drzi palamar od 25 santima u ruci.

12. Na mojoj slici je dominantna neka riba koja blajvi, ali se jasno vidi da blajvi belcu.

ZASHTO SI SAMO MENI POSLAO BELCA???

13. Renato Henc

Toe taj humor!

U mom slučaju crni d'izvineš humor...

14. @ keka - ako JA napišem na četu "ljudi, pošaljite mi na PVT po 5 linkova sa 5 teđih definicija" to ne spada u ono što je Che-Vu napisao. Logično je da sam ja zatražio (tačnije zamolio) da mi ljudi daju svoje predloge za naslovnu, jer dosta njih je pisalo da niko nije obratio pažnju na ono što su oni pisali na temi gde se predlažu definicije za naslovnu. Ne treba da budeš nuklearni fizičar da bi razlikovao ono što je Che-Vu napisao i ono što sam ja napisao.

@ Renato Henc - ovo što si ti napisao nema veze sa vezom. Niko, ali niko se ne ljuti za konstruktivnu kritiku, ali ljudima smeta kada ih neko prozove na podmukao način, vređajući ih kao osobe. Niko ne demonstrira silu ako to nije potrebno, ali ako je nekome svaka treća rečenica provokacija moderatora, onda je sasvim logično da nekoga takvog treba malo banovati.

15. @ Renato Henc - vidim da palamudiš modovima, šalješ čamuge, diskriminišeš Dukku (samo njemu belca), preiskusan si mi postao za ova dva meseca... Šta sam ja neduhovit, zato što to nisam svo ovo vreme radio? Šta je problem sa Vukajlijom? Reći ću vam. Dupli nalozi.

16. Šta je problem sa Vukajlijom? Reći ću vam. Dupli nalozi.

Takoe!

17. Šta je problem sa Vukajlijom? Reći ću vam. Dupli nalozi.

TO TO!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.