Разноразно питање

1. мора да их уцењује на неку фору, поседује неку инкриминишућу информацију о некоме од модератора, у фазону знам шта сте радили прошлог лета или чак зимус

а мене занима што ми се не скида онај хејт, правда не трпи одуговлачење

2. ко носи бакљу за нас на олимпијади?

3. Дуче, мешчини.

4. Nema ni na Gruvsark to sto mi treba, dajte jos.

5. Неко је одбановао оног лика опет, Илузија и Тинкер, дај како се то дешава?

6. http://vukajlija.com/recnik/autori/99383
    Како? Ајде објасните зашто?

7. sto je tebi toliko stalo da banuju lika?

8. Занима ме зашто се то дешава. Видим и ралеку се вратио иако је имао бан. Па чему онда служи тај бан кад сви могу да се враћају. Није поштено да неки буду под бананом а друге да враћате. . .

9. rale je trazio ban, tako da cim zatrazis da te odbanuju oni te odbanuju, jer nisi nista uradio da zasluzis ban.
    a sto se tinkera i ovog drugog tice, koliko sam vidio u opisu bana, pise samo da su mosstu zabranjeni dupli, al ne pise zasto.
    pa ako covjek nije nista uradio sa duplih da zasluzi trajni sto bi ga banovali?

10. Prije ces Matriks razumjet nego odluke moderatorove.

11. jebi ga. Kad tražiš da te banuju uvijek možeš da tražiš i da te vrate. Mada je meni gospotski kad se neko samo odjavi ko Devetar Cokulić. Ja sam samo jednom bio banovan na sopstveni zahtjev.

12. pa ako covjek nije nista uradio sa duplih da zasluzi trajni sto bi ga banovali?

Имао је повећу историју, тако кажу, е сад, он је већ неколико пута банован па одбанован као трајни налог банованог члана. Мени је ту нешто сумљиво, и зашто се ниједан мод. не јави овде нама.
    За ралета ок.

13. enemyofthefreeworld

Је л' возио или имао, некада неко Алфу 156?

Ja! Imam i dalje. Šta te interesuje?

14. Ja! Imam i dalje. Šta te interesuje?

Све!
    Какав је ауто? Колико је поуздан, колико си платио, како си задовољан, је л' истина све лоше што кажу о њему, је л' истина да ти у једном тренутку постане дражи од секса. Је л' истина да се возачи алфе радују два пута: кад је купују и кад је продају?

15. Какав је ауто?

Ovako ja imam 2002 god. 156 JTD 1,9. Pazi, ortak ima 1,6 TS ali nije to to... JTD motor je jedan od legendarnijih auto industrije, odmah ispod BMWovog 1,6. Motor ti se neće pokvariti NIKADA ako redovno radiš servis i vodiš računa o svom ljubimcu. Izgleda prelepo! Od 2003 u alfu ugrađuju elekronsku bosh pumpu, u starijim veryijama je mehanička (čitaj: bolja) Berlina (zvanični naziv hečbek verzije 156ice) je jedan od najlepših autombila dostupnih smrtnicima. Malo je tvrđa za naše očajne puteve ali tu nema razlike u odnosu na astru, fokusa ili lagunu. Moja troši 5,5 L euro dizela na otvorenom, 6,5 u gradu.

Колико је поуздан, колико си платио, како си задовољан, је л' истина све лоше што кажу о њему, је л' истина да ти у једном тренутку постане дражи од секса.

Koji seks!? Šta je to? lolo Vožnja alfe na otvorenom nije seks, to je perverzija! Platio sam je 3500 jura lani, ali to je sa odrađenim servisom i registracijom (drugar mi uvezao i sve odradio i ugradio se u tu cifru), sada im je pala cena, može da se nađe odlična i za 2500... Lično, to što pada cena me zabole tukson, takav sam lik, u životu sam ima 3 mobilna, sve što trošim trošim dok se ne raspadne, tako će biti i sa alfom... Ako imaš debele živce pa možeš da podneseš svakodnevno zvocanje od strane "stručnjaka" kako su delovi za alfu skupi i kako se često kvari, onda ćeš uvideti jednu veliku istinu da TO NIJE TAČNO! Servis za Reno Klia, Ladu Nivu ili Ford Fokusa je skuplji od alfinog. Od kako je Fiat preuzeo Alfa Romeo i Lanciu (a u toj ekipi je i Seat) svi ti delovi su slični ili isti i lako se nalaze, što novi što polovni. Samim tim nisu ni skupi (prafilo ponude i potražnje). U Fiatu na Alfa Romeo sektor gledaju kao na kvlt pa ugrađuju bolje komponente.
    Moj auto je sad trenutno na popravci :) "majstori" kad su mi dopunjavali klimu, sjebu mi remenicu kompresora... Ljudski faktor. I to je jako bitno, ne ići kod bilo koga da ti popravlja, na Mirijevu ima AC Ninić - jebe! Bitno je i da se privineš da je to noviji auto, znači dosta kurčeve elektronike, ništa dvogrli karburator, ništa ključ 13-17...

Је л' истина да се возачи алфе радују два пута: кад је купују и кад је продају?

Onog dana kada stane i ne bude isplativo da se popravlja, nagrnuću gomilu granja oko auta i posuti ga benzinom, napraviću joj lomaču kako dolikuje... Niko neće voziti moj auto!
    P.S. Ako imaš para kupi 159! :)
    Ovo bi moglo da ti pomogne, takođe...

16. 159-ka jebe kevu kako je dobra!

17. Ko ne voli Alfu nije čo'ek!

18. P.S. Ako imaš para kupi 159! :)

Ееее.... Ееееее.... Ееееее.... ЕЕЕееееххехе.... :(((
    Немам наравно...
    Проблем је што "имам" (немам ал ћу наћи) до 3 сома, а кажу да је не купујем за те паре јербо су те јефтине раздркане, мада по овоме што ти кажеш то баш и није тако.
    Чуо сам то за тај 1.9 јтд, АЛИ... То је дизелл!! Ја сам конзервативац... Је л' могуће да је дизел змија? Волим да ме лансира ауто... Зато и возим Лансера. лололо

ЕДИТ И оћеш да ме провозаш једном да видим как'а је, нисам имао прилику никад?

19. Enemi, uzmi 166, 3.0 V6, JEBE MAJKE! Ko avion da voziš.

20. Си нормалан? Регистрација је 500 јура најмање...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.