Разноразно питање

1. То је дизелл!! Ја сам конзервативац... Је л' могуће да је дизел змија? Волим да ме лансира ауто... Зато и возим Лансера. лололо

pre alfe sam imao dva krša, benzinca... E alfa je aždaha jebena! Jeste da je to samo 115 konja ali taj obrtni momenat dizela je nenadjebiv! Osetiš kako se spusti pa propne, kako oslobađa celu rasnu ergelu u isti mah, a ne k'o twin spark, jebucka, u sengmentima... A tek zvuk...

И оћеш да ме провозаш једном да видим как'а је, нисам имао прилику никад?

dolazio sam na VOS sa njom, eto sledeči put kada budem došao pokazaću ti očem se radi... A što se tiče para, nema boljeg auta za te pare, i ovu tvrdnju braniću životom ako treba!

2. Ид' у курац, саци ме попалио! лололо
    Хвала много за рецензију, требала ми је информација из прве руке, неког кога познајем.

3. Kako da obrisem jebene privatne poruke na ovoj usranoj vukajliji?

4. Можеш само своје поруке да бришеш, а саговорник своје, тако да замоли тог другог да обрише све постове, ти обриши све, и нема више поруке. Ово се чак и римује.

5. Gazimudo

Kako da obrisem jebene privatne poruke na ovoj usranoj vukajliji?

Mislim da ne može... A šta je u pitanju slike crnca ili mudžahedinke? lololo

6. Zamoli Kajza da te umoduje. :)

7. Zamoli Kajza da te umoduje. :)

хДД Вучицино решење за све - да постане модератор.
    - како ћете решити глад у свету госпођо генерална секретарко УН?
    - Па замолићу Каизена да ме умодује... лололо

8. Kako si ti opsednut mnome pa to je neverovatno. Aj enemy pali.

9. Samo Honda, naravno ukoliko nemaš para za BMW.

10. Kako si ti opsednut mnome pa to je neverovatno. Aj enemy pali.

Јеси ти озбиљна? Кад смо ми имали интеракцију на сајту? Невероватно, стварно... Готивио сам те, овим си ме шокирала и врло, врло разочарала.

11. Tvoj post je delovao kao mišljenje polovine onih što misle o meni da pucam na to mesto. Zato sam ti to rekla u stilu: Prestani da me gnjaviš u vezi toga.

12. Па баш због тога, зар ниси то до сад прихватила као зајебанцију на свој рачун...? Што би било много шмекерскије него да се брецаш кадгод ти неко нешто каже. А иначе, немам појма на шта циљаш нит ме занима.

13. Neko vreme mi je bilo smešno i zabavno, sad je već smorilo.

14. Htedoh da pitam. Kaizene možeš li da obrišeš tuđ pvt? Imam i ja nekoliko spemerskih pa bih da ih brišem.

15. Ne volim kad neko nema tolerancije za šalu na sopstveni račun. Rad sam primetiti da je ta pojava dominatna kod žena.

16. Deky, nemoj da lažeš! Obrisaću ti post budeš li još jednom tako nešto rekao za mene. :)

17. Ето, ето! Са њим можеш да се зезаш а са мном не?!!!##? Двоструки аршини! Уа Вучицааа :РР

18. smajli, jerbo žene kojekude od toga smekšaju pa se lakše mese :P Uzgred budi rečeno, ja s tebe ne'am niš'... Vonabi modu... :P

19. Ti ćuti ili ću ti obrisati sve definicije. I one sa groblja, znaš. :P :D
    Vidiš da te nisam zaobišla. :)

20. enemyofthefreeworld
    Ето, ето! Са њим можеш да се зезаш а са мном не?!!!##? Двоструки аршини! Уа Вучицааа :РР

to je i forica, kao ispizdila je, ali se pokajala, sad je kul, sad moze da se sali na svoj racun....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.