Разноразно питање

1. Dukka
    Da li je ikada žensko pobedilo u Slagalici?

Nije, al' sačekaj godinu-dvije, samo da skupim hrabrost da se prijavim.

2. претражио сам, нема ништа слично.

3. дон_брате, "скочити" не значи неоправдано оптужити некога, него напасти некога, а то понекад може да обухвата и неоправдано оптуживање. и то је израз "скочити на некога", ако већ цјепидлачимо :)

ај се смисли како ћеш измијенити, допунити/поправити дефку, па ћу ти је вратити, а ти онда то поправи, ок?

4. отишо дон_брате.
    нема везе, кад види ово, нек тако уради па нек се јави било којем моду и шибне му линк од ових мојих постова, и нек му се врати дефка да је измијени.

5. lula djeneral komanduje!

6. Nije, al' sačekaj godinu-dvije, samo da skupim hrabrost da se prijavim.

Samo cu da se nasmejem...

7. А која је фора модови да после трајног нечијег бана ставите грешка?

8. Nemam pojma. Čekaj da pitam ostale.

9. 'oće l' biti kak'ih kupova, dvoboja, nešto da se raja raspali, m? A?

10. Ne da ja znam, a verovatno se neću mnogo ni uključivati, za koji dan idem na godišnji...

11. A mogli bi nešto da organizujete, malo da se sigramo... Blago tebi Bruce, a ja da ginem za dobrobit države po vojvođanskom ataru... :)

12. ne idem ja fizički nigde iz Vojvodine, samo idem mentalno na surfovanje po Velikom koralnom grebenu i planinarenje do Maču Pikčua, a na večeru idem u Moskvu...

13. Kad si tako u mogućnosti. :)

14. toliko para imam da mogu samo u glavi da putujem, sreća pa prazna te ima mesta :)

15. Ma pare, pare, pare... Šta ću sa njima kad mi gazdarica ne da odmor? Sva sreća pa sam u Somboru sad, živ grad, sad kad pređemo u Sivac, sjebao sam se... Sve će vam repu d'izgazim! lolo

16. Gde je Џими i od čega je umro? :(

Poslednje aktivni autori:
    http://www.dodaj.rs/f/2b/QC/2ad0wsp0/dzimi.jpg

17. Mislis da ne znamo da si ti Dzimi?

18. Није он Џими бре.

19. Mislis da ne znamo da si ti Dzimi?

Što mu rušiš sneška? C, svaki put se rastužim, kad ih dirate :(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.