Разноразно питање

1. to je i forica, kao ispizdila je, ali se pokajala, sad je kul, sad moze da se sali na svoj racun....

k'o neka žena... :)

2. Kenny, upisan si i ti na listu. :)

3. вучица тренира модоћу,
    да не буде како чланови оћууу!

4. Koje mogućnosti imam sa ovim mojim peharom, pošto ne vidim nikakvu?

5. не видиш гробље?

6. Ne. Bar ja tako mislim, pošto kad uđem na bilo čiji profil vidim samo žive defke. Ne znam sad da li ima posebno mesto na sajtu gdde je groblje?

7. доле, скроз на дну стране, поред "услови коришћења сервиса вукајлија.цом", требало би да имаш линк за гробље.
    мала су слова.
    види па јави

8. Aha, sad sam ga našao. :) E gde ga je zavukao. Hvala :)

9. но проблемо. само немој да се навучеш на роварење по гробовима :)

10. pu pu pu
    Daleko bilo :)

11. Makaron, imaš pristup groblju definicija? jao kako ti zavidim...

12. само немој да се навучеш на роварење по гробовима :)

Zna se ko je vladar mracnih katakombi Vukajlije.

A moje pitanje je, kako da obrisem PVT od Renata Henca? Posto sam u grupi autora koja je dobila kurcine u peveteu.

13. Odaberite Loksiju dvajes defki da ima odnekle da crpi inspiraciju.

14. Da li je ikada žensko pobedilo u Slagalici?

EDIT: Što se tiče Renata, ja bih samo da ga ispitate zašto je meni poslao belca, a svima crnca. Malo mi je to rasistički.

15. мр.ралељ, никако. једноставно не гледај више у те курчине. осим ако ти баааш не прија. онда можеш.

п.с.
    не банујемо због садржаја на певетејима. видјела сам да је неки дан то неко питао, али то није наша ствар, осим ако се не ради о озбиљним пријетњама смрћу, које укључују и познавање ваших приватних информација и интимних података. а онда вам, јебига, бан ништа и не значи. селите се. :)

16. дукка, ти имаш посебан третман, немој да се жалиш.
    он вјероватно цијени да си још... неразрађен. :)

17. Što se tiče Renata, ja bih samo da ga ispitate zašto je meni poslao belca, a svima crnca. Malo mi je to rasistički.

smijem se poslije duže vremena ovdje :D

18. Dukka
    Da li je ikada žensko pobedilo u Slagalici?

mene redovno deru. e sad to je mozda jer sam ja glup, ali nebitno, dobio si odgovor.

edit

YeahBatch
    Odaberite Loksiju dvajes defki da ima odnekle da crpi inspiraciju.

jebo vas bre loksi vise, ne vadite ga iz usta.

19. Може ли неко од присутних модератора да ми објасни зашто ми је малопре обрисана дефка "Скочити"? Сленг је и нема дефинисано, а и имала је фин скор.

20. Zato done brate sto ima mozda bolja sa istim naslovom. Ja sam jednom napravio reakciju, bila 200 glasova u plusu i obrisase je, kazu ima bolja sa istim gifom, reko' sta ima veze to, ali 'ajde, bar mi pokazite tu bolju, a oni jok! :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.