Разноразно питање

1. Bruce vidi edit na mom prethodnom postu. A iskreno tada kad mi je obrisana prvi put mi je palo na pamet da sve ispickaram iako mi nije jasno zasto to ljudi rade al sam se suzdrzao i shvatio da sam sve previse licno shvatio. Ali posle toga sam se dosta oladio od sajta i slabije poceo da pisem i obicno bacim neki glupost koju sam obrisem posle par min er se i ne trudim. U zadnje vreme se slabo i loguhem al sam stalno na sajtu i citam forum i definicije. Nego videh ovo za koza pa resih da udjem.

2. Ja sam je ostavio, čak sam i ocenio pozitivno, ali nije moje mišljenje najvažnije. O ukusima ne vredi raspravljati.

3. šta fali trajnom, eno radoš je odležao trajni, kaže da se popravio

i koga bole kurac za miloševu defku, vratite mogšinu JUGOSLAVIJU

http://vukajlija.com/jugoslavija/57389

4. Брусе, наравно да треба неки аутори да имају имунитет. И на тај начин се даје пример другим ауторима да ће имати имунитет ако буду занимљиви. Тако неко ко пише одличне дефиниције треба да има имунитет ако неким случајем исплагира дефиницију. Зато што ће се претпоставити да је то урадио случајно. Навео си пример и јавиоа. Тако и кизо треба да има имунитет ако лупи неки коментар на форуму. Уосталом, кизо и јесте пример другима тако што не долази да кука модерацији на ово или оно, већ само да се зајебава. Мада сам и сигуран да ћете га одбановати, пошто не видим разлога да тако не буде.

5. propustio sam da se javim radošu. radošu, ako ovo gledaš, jedan veliki pozdrav za tebe uz pesmu
    http://www.youtube.com/watch?v=MiXOm4G5tXw

6. Što se Kize tiče, predlog se razmatra, ali tu dolazimo do ključne stvari - kad neki autor pažljivo gradi karijeru banovanog onda se svaka sledeća kazna posmatra kroz prizmu prethodnih. Zato i dođemo u situaciju da neko dobije trajni iako, realno, nije mnogo zasrao. Jednostavno, kako dati primer ostalim autorima kad izgleda kao da pojedinci imaju imunitet za proseravanje. Ipak ovde ima preko četvrt miliona naloga, ne pišu svi i dosta je duplih ali šta je jedan, dva ili 28 naloga kad uporediš veliku sliku?

sve to stoji kad je u pitanju neko ko pravi zestoka sranja. tipa kada neko vrijedja non stop (khmvlasuljarkhm), ja mozda grijesim, ali tu sam skoro dvije godine i ne sjecam se da sam vidio kizu da vrijedja nekog. njegov spem cak i nije u JA JEBEM stilu, lik je drugaciji, i ok nekad pretjera sa spemom, banujte ga, ali ne za sva vremena majku mu.

Trajno banovanje je sranje za takve sitnice kakav je spem

7. Hvala bruce jos jednom. ZamOlicu te za jos jednu uslugu i necu ti vise dosadjivati. Ako mozess baci mi skrin defke na ovoj temi. Voleo bi da ima a nemam pristup groblju.

8. rekoh već na nekoj drugoj temi, te suludo rigorozne kriterijume za banovanje zbog kojekakvih spemova i vređanja bolje usmerite na brisanje i odabiranje definicija.

napravili ste od sajta žešću smorčinu i mrtvilo

9. Koliko govana ovde ispliva, ja bi voleo da postoji i zatvorska kazna a ne samo ban. Kad neko koristi zaklon interneta da vređa, pljuje sve neistomišljenike, širi mržnju i nakaradne stavove koji se graniče sa boleštinom ili jesu bolesni, da li je ban adekvatna kazna? Nije ovo mesto za sitne duše i kompleksaše

10. Nesss, ko nam te diro?

11. Nesss, ko nam te diro?

Ma ustao malopre pa sav 'nako divno raspološen. ;)

12. Koliko govana ovde ispliva, ja bi voleo da postoji i zatvorska kazna a ne samo ban. Kad neko koristi zaklon interneta da vređa, pljuje sve neistomišljenike, širi mržnju i nakaradne stavove koji se graniče sa boleštinom ili jesu bolesni, da li je ban adekvatna kazna? Nije ovo mesto za sitne duše i kompleksaše

Не лупетај, друго је кад је неко дошао искључиво да вређа и глупира се, а друго је кад је аутор написао преко 200 дефки и на сајту је 2 године и добије трајни бан јер је 5 пута написао офтопик на некој теми. какав затвор шта фантазираш

13. Koji autor? Ja sam pisao uopšteno...
    A tog kizu sam sad iščitao i oduševio me...

14. има примера, да не наводим, него поента је што за гомилу идиота трајни бан јесте, али то су људи који се региструју и поставе прив. фото. увреду или слично, а имаш људе који су ту дуго, учествују у сајту, доприносе, и онда им се за "спем" да трајни бан или неку сличну небулозу.

15. али то су људи који се региструју и поставе прив. фото. увреду или слично

Na takve sam i mislio... Ne mora baš robija, ali neki dobrotvorni obavezni rad bi bio prava stvar. :))

16. mene zanima da vi mene kazete dje je oridjinalni nalog jtu-a?

17. ма матори то су све клинци дебили, а ови који нису могу да набадају папириће по парковима соним штапом :)

18. Jednostavno, kako dati primer ostalim autorima kad izgleda kao da pojedinci imaju imunitet za proseravanje.

Sa ovim se mogu sloziti, tako i treba da se radi. Medjutim, praksa je mnogo losija. Recimo za onaj stub srama, kada sam vidio koji se autori tamo nalaze zaprepastio sam se. I opet se pravila sa tog "stuba" ne postuju (kao sto je slucaj sa odabiranjem njihovih defincija).

Ali posle toga sam se dosta oladio od sajta i slabije poceo da pisem i obicno bacim neki glupost koju sam obrisem posle par min er se i ne trudim. U zadnje vreme se slabo i loguhem al sam stalno na sajtu i citam forum i definicije.

Da, ovo je obicno slucaj, podstaknite neke autore na rad. Gledam odabrane defincije i vidim da se vecina autora ponavlja (sto je i logicno, jer posjeduju vec poznat kvalitet), ali smatram da mnogi drugi zasluzju po odabranu (u odnosu na neke defke koje su se pojavljivale na naslovnoj, vecina autora u svom repertoaru moze naci adekvatnu defku za to). Mnogi bolji autori vise ne pisu i to je problem. U stvari, mislim da je ovo vjecna tema, ne znam sta se vise moze reci.

19. друго је кад је неко дошао искључиво да вређа и глупира се, а друго је кад је аутор написао преко 200 дефки и на сајту је 2 године и добије трајни бан јер је 5 пута написао офтопик на некој теми

+1

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.