Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
defke bira i kaizen. njega boli kurac ko je na stubu, to su modovi sami stvorili. prvu defku nekog sa stuba je odabrao kaizen (ne sjecam se ciju tacno) i nastala je frka, ali se stisalo. kasnije defke su opet birane (opet kaizen) i na kraju su se i modovi smorili i sami su prestali da gledaju stub.
U potpunosti sam saglasan sa Davidovim komentarom koji je Luks oznacio.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/26/ShannonNollThatsWhatImTalkingAbout.jpg
+2
Taj rad... :)
Mislim da je Buksnetininu odabrao Kaizen pa je Sale D snajperist i otvorio temu o tome
Nije bitno sad sta je bilo, ali to samo pokazuje da pravila ovdje toliko i ne vaze, odnosno da su mnogo fleksibilna, a da je svaki pokusaj kontrolisanja utopijska ideja.
pravila su ista za sve i svi moraju jednako da ih poštuju. i novi autor i starosjedilac. to je moj stav. banovati, naravno, po pravilniku, ni po babu ni po stričevima. i trajno, što da ne.
Ljudi smo, nismo roboti...
fala ciklonu sto zakljuca onu temu o dodiku.
mene zanima da vi mene kazete dje je oridjinalni nalog jtu-a?
Evo ga >>> http://vukajlija.com/recnik/autori/113674
Mada, on je imao i jedan stariji nalog pre ovog.
fala ciklonu sto zakljuca onu temu o dodiku.
Nema na čemu.
tako sam i ja kontao, samo taj stariji ne nadjoh. pod tim imenom imaju samo 3 sa 12, 8 i 3 defke cini mi se, pa sam kontao da to nisu ti jebemliga.
svejedno, fala
A sta se desava kad nekog autora ko ne pise defke banuju bez razloga?
Tad nema rulje da pise "ODBANUJTE GA", pa samim tim oni odrobijaju svoj ban.
Koliko se meni cini, ovde se radi ono za sta rulja navija. Da se sad otvori tema o tome kako kostic jede govna po sajtu, i da dodje 10ak clanova koji imaju vise od 100 defki napisano, odmah bi i kostic izgubio moderatora.
Ja ne znam ni gde se obavestavate o tim banovanim, al nekad ostavite printove , pa gledam da nekom banuju i original i lazne naloge na 45 godina, a onda isti ti sto su banovali napisu da "ukoliko i sa duplih nastavi isto dobice i na njih ban".
Pa sta to znaci onda? Cemu ban,kad znas da je dosao sa drugim nickom, i da prakticno nema nikakvu kaznu?
Cela vuka meni lici na politicku scenu, oni koji imaju najvise drugara su i najvise kul, i najbolji autori, i najsmesiniji ljudi na svetu, i najpametniji, i objasnjavaci i jebaci..
Meni samo nije jasno zasto se ne ukine registrovanje, i sve osim top 100 autora za defke/postere/reakcije pobanuje na 394i29342 godina i onda na vuki nece biti djubreta, nece biti patispanj tema, nece biti potrebe za banovima, a diskusije ce voditi izuzetno kvalifikovani strucnjaci za tu oblast.
Kaži, Gazimudo?
haha dobra :D
Kako se prave oni gifovi, neki insert iz filma?
Šta je opsesivno kompulzivni poremećaj? Ili na engleskom obsessive–compulsive disorder.
Čitao sam neki članak o Ray Allen-u, tamo piše da je taj poremećaj jedan od razloga zašto je postao najbolji trojkaš u istoriji.
Kada izmišljaš glupave rituale, i ne možeš da ih se otarasiš. Više navike, nego rituale.
npr. pereš ruke 20-30 puta dnevno, uzmeš jabuku, zagrizeš, pljuneš, opereš to parče, pa ga staviš u dupe, i onda pojedeš. Nešto totalno glupo, i to radiš stalno.
Rej ima ono pre svake utakmice da šutira sat i po valjda, a i sav je sa tim sranjima.
@ПапетМастер
Имаш то да прочиташ свуда на нету. Него дај линк до тог чланка ако имаш. Звучи занимљиво...
Rej Alen? Zanimljivo.
Рече Црно све већ.. Или оно кад сакупљаш неке ствари које ти нису потребне, али мислиш да ће ти требати некад у животу.