Разноразно питање

1. Jel vas vuče da gledate "Mućke" i kada svaku epizodu znate napamet?
    Mene da. Odoh.

Da, da. I nije jedina serija koju mogu tako.

Већ сам дао минус, али ћу ипак да питам. Постоји ли нешто што ми је промакло у овој дефиницији, нека цака, или је стварно у питању само констатација да се одбојкашице ударају по дупету?

Nije ti ništa promaklo, treba samo da zamisliš sva ta dupeta, pa ako ne daš plus, onda znači da ih nisi dobro zamislio. Drugo tumačenje se vezuje isto za neko zamišljanje koje je, rekla bih, dosta komplikovanije, pa je bolje da ne pokušavaš.

2. Kada je u definiciji napisao "odbojkasice koje se udaraju po dupetu" to je rijesilo moje seksualne fantazije u naredna 2 mjeseca. Vise nego dovoljno za plus. :D

3. Kada je u definiciji napisao "odbojkasice koje se udaraju po dupetu" to je rijesilo moje seksualne fantazije u naredna 2 mjeseca. Vise nego dovoljno za plus.

I ja sam krenula da ocenjujem po tom sistemu, ali bilo mi je isuviše preterano pa sam dala minus. Htela sam autoru i da napišem nešto u fazonu "psihopato" ali sam odustala, nisam htela da se objašnjavam posle.

4. Фацо, јел ово?

Јес', јебо га ћаћа. Како сам заборавио да је диџеј бетл, а не битбокс... Фала, живио!

5. Како овај аутор који се регистровао јуче је поставио 3-4 реакције за редом, је л повећана квота или је баг? http://vukajlija.com/recnik/autori/235045/reactions?order=time

6. postavio ih je jednu za drugom. saće pet dana da čeka jer je upao u minus.to ti je isto kao kad uđeš u banku i podigneš sa tekućeg sve pare, a onda isto to uradiš na bankomatu ispred.

7. Jel može neko ovo da mi objasni?

8. može - pozvao svu rodbinu da mu lajkuju sranje pa se sad maže govnima pred svima...

9. Ježim se od pomisli da Vukajlija može da postane leglo ovakve zaraze.

P.S. Kako da pokrenem peticiju da se ovo obriše?

10. jedino kad dođe neko od modova koji rade na reakcijama, ja ih skoro nikad i ne gledam...

11. slazem se sa brusom..i meni mrsko kliknuti na x

12. Šteta što ne postoji opcija kao na posterima da se prijavi, ali nema veze. Skrenuo sam pažnju javnosti na ovo, i sada mi je mnogo lakše.

13. Šteta što ne postoji opcija kao na posterima da se prijavi,

Apsolutno se slazem!
    Opcija PRIJAVI na posterima je od najvitalnijeg znacaja za odrzavanje postera kvalitetnim.
    Trebalo bi pod hitno prekopirati isti sistem i na reakcije

14. Ljudi, gde je tema za najglupše postere? Dajte link, ne mogu je naći nikako.

15. Ti, rođače, il' si opako naduvan ili se zajebavaš. U svakom slučaju, eve ti jer sam dobar čo'ek. :)
    http://vukajlija.com/forum/teme/39160-x-konjkurc-za-najglupsi-proser-obavezno-procitati-prvi-post

16. Nije ti ništa promaklo, treba samo da zamisliš sva ta dupeta, pa ako ne daš plus, onda znači da ih nisi dobro zamislio.

А можда сам их добро замислио, али нисам дао плус зато што сам педер. Јер реално брате ко неда плус педер.

17. Ili žena, što je još gore. Kako je defka u plusu, nije mi jasno, odstranili toliku populaciju. :)

18. još jedan peder reporting in
    cimanje stop

19. Стивене, промакло ти је да су у међувремену укинуте сличице поред дефиниција... :)

20. Ima li neko da se razume u izdavacki posao?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.