Разноразно питање

1. Znam da nisam u toku, ali moram pitati. Kad je i zašto razmodovan Korleone?

2. Развија неки бизнис, нема времена чо'ек.

3. А размодован ваљда прије неких мјесец дана, не сјећам се тачно. На сопствени захтјев, наравно.

4. Ima li neko da se razume u izdavacki posao?

Izdao bih drzavu, za male pare.
    Idi na dizajnzona.com, podforum DTP, tamo se razumeju, a verovatno su vec odgovorili to sto te zanma...

5. Засхто си мој феизбук кавер ставио на аватар, Јебацху децхко?

6. Nije ista slika, esi slep?

7. Zna li možda neko zbog čega je na kolima hitne pomoći ono 'ambulance' napisano s desna na levo?

8. Да их видиш у ретровизору и прочиташ те се помериш да они прођу.

9. Aha, ima logike... Hvala :)

10. Nije ista slika, esi slep?

Јесам.

11. Je l' mi ova poslednja definicija obrisana zbog osisane latinice ili jer je bila nekvalitetna?

12. E za reakcije koliko treba da se naprave? Ili zašto mi ne rade? Pošto sam pokušao napraviti jednu prije po sata i još nije izašla?

13. Која је то нова фора да девојке од 15 до 17 годиница праве онај формспринг и по фејсбуку свака два минута шире линк да их неко пита, а кад их лепо и фино упиташ да л' га пуше и да л' се пампрче од позади за једно бесплатно пиће, оне неће да одговоре или покушавају да те напуше?! Није ми јасно!

14. Ima li prisutnih modulatora?

15. Zašto Meksikanci više ne salutiraju zastavi dok se intonira njihova himna na utakmicama?
    Ovako
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ca/Civil_Salute_Mexican_Flag.jpg/477px-Civil_Salute_Mexican_Flag.jpg

Prije je to bilo neizbježno i baš sam ih gotivio zbog toga....

16. Zašto Meksikanci više ne salutiraju zastavi dok se intonira njihova himna na utakmicama?

Nisam znao da to vise ne rade, a sjecam se da su ovako stojali dok je isla himna, bilo cak i na ISS Pro Evolution 1998!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.