Разноразно питање

1. Je l' mi ova poslednja definicija obrisana zbog osisane latinice ili jer je bila nekvalitetna?

2. Нема постављања питања о обрисаној дефиницији.

3. A znam da nema, ni ne bih pitao da nemam dilemu :P

4. kako nema kad skoro svi pitaju?

5. Тако, нема, то што ми одговарамо је наша добра воља :)

http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#obrisana-definicija-poster

А Манчестер, претпостављам да је неквалитетна иако је неко други обрисао :)

6. A bzvz, bio sleng neki. Hvala Smare.

7. Тако, нема, то што ми одговарамо је наша добра воља :)

hahahah ok, nema

8. Da li sam ja ostao bez nekih prava ovde pa ne mogu da postavljam ni reakcije, ni postere, niti da promjenim avatar?:D

9. Јесте имали некад проблем да не може да вам се дигне или да нисте жељни јебања дуже време, најозбиљније? С обзиром да имам 18 година и да просечни адолесцент помисли на јебање 232 пута дневно, до пре месец дана ми се дизао на свако гробље, а сад ништа, немам жељу ни за чим. Раније не могу да ходам нормално кад се напалим, а сад се плашим да нисам импотентан. Тренирам у теретани двапут дневно и изломим се, не спавам баш редовно у претходних 20 дана, додуше ни не пијем више нити једем фаст фуд и то, ал не знам шта ми је... Ни кад сам са девојком, ништа.

10. tako pametan momak, a ovo pita...

11. Све је то нормално, проћи ће Мурињо. Што више мислиш о томе све ће више да те јебе тако да батали размишљање и пусти га на миру. Курац не воли бриге.

12. Ispavaj se nekolko dana pa ćeš da vidiš kako drkadžija mali oće opa-cupa. A kad to uradiš i on bude htio, iskuliraj ga, nisi valjda lud da se dodatno znojiš po ovoj vrućini.

13. Како људи јебу са овим? Је л' га скидају или шта?

14. Skinuo ga ne skinuo isti mu je kurac, ušao mu je u guzicu svakako, jer ga ovi s ovim stvarima tamo dolje samo tamo iza i primaju.

15. Јесте имали некад проблем да не може да вам се дигне или да нисте жељни јебања дуже време, најозбиљније? С обзиром да имам 18 година и да просечни адолесцент помисли на јебање 232 пута дневно, до пре месец дана ми се дизао на свако гробље, а сад ништа, немам жељу ни за чим. Раније не могу да ходам нормално кад се напалим, а сад се плашим да нисам импотентан. Тренирам у теретани двапут дневно и изломим се, не спавам баш редовно у претходних 20 дана, додуше ни не пијем више нити једем фаст фуд и то, ал не знам шта ми је... Ни кад сам са девојком, ништа.

Evo popij ovaj lijek. A šta je problem ako ti se ne diže? Ako ti je dovoljno velik, moš' bez prestanka da "bičuješ" po dojkama i glutealnoj regiji, da se tako sofisticirano izrazim.
    I nema razloga za brigu. Ne postaje momak od 18 godina impotentan preko noći iako te razumijem. Ja sam kad sam imao 15-16 godina utripovao da nemam jedno mudo jer mi je jedno malo niže od drugog. Naložio se da je to neka kesa tu. Bio sam debilan jbg.

EDIT:

Како људи јебу са овим? Је л' га скидају или шта?

Pogledaj i neke primjere odavde, ja se pitam i kako uopšte pišaju?!

16. Видео сам и боље да нисам јер се јежим. Јебеш му матер, која те мука натера да прободеш курац овим срањем?!

17. Ovo mi nikad neće bit jasno: http://vukajlija.com/snajper/590220 . Zašto ljudi daju plus na ovakve definicije? Nit smiješno, nit zanimljivo, najobičnije opisivanje nekog izraza, ka da ja ne umijem posegnut za rečnikom ako me interesuje koje šire značenje neke riječi no godinama ordiniram po sajtu u nadi da ću pročitat nešto iole duhovito a ovakve stvari me često odvrate od te namjere. Moje pitanje je; zašto dajete pluseve na ovakve definicije? Jebote, ka oni ljudi ste koji kad gledaju film nije im bitno kakav je, samo nek je romantična komedija.

18. BREJS JORSELVZ d sleng diskasn iz kamin!

19. Sleng Difens Fors sa Zlojavom na čelu!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.