Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo samo ti meni reci kako ja lupam, pa da zavrsimo. Necu se nadovezivati posle.
И ја се питам :)
Vode se dva razgovora paralelno.
ИЗДИСКРИМИНИСАШЕ ОВАЈ СЛЕНГ!
Мене дотиче то што се дискримишу квалитетне дефиниције, небитно ког "жанра".
Da je sleng diskriminisan, nijedna definicija slenga ne bi bila odabrana u zadnjih mesec dana jer kad pogledaš listu novih definicija videćeš da tek posle prelistane 11te strane će naići neki pravi sleng koji do sada nije definisan bar jednom.
A: Ovo je sajt za sleng, zašto se ne odabira sleng?
B: Odabira se sleng ponekad, ali sajt više nije samo za sleng.
A: Kako to da nije za sleng-bla-bla-poznati autori-bla-bla-ocenjivanje!?
I tako se razvije diskusija u nedogled. Smarate.
Dragana ajde otpišaj.
Mislim da nije potrebno da B kaze da sajt vise nije samo za sleng jer sam to i ja rekao.
Kontam, ali tako dosad uvek ide. Kad god je dosadno na sajtu, tu su uvek aktuelne teme, a to su zašto sajt nije više sleng, najezda klinaca i ostalo; i kritikovanje moderatora. Te 2 teme su uvek nepresušne.
Gde u BEGE-u moze da se puca vazdusarom i koliko kosta to zadovoljstvo, ako se uzme u obzir da nemam nikakvu opremu?
Imaš streljanu na Novom Beogradu u 24. bloku, kod Vera i grčko-kiparske pijace, tu i Šekarićka trenira. Cene ne znam.
Što nam nema Uroša ovako dugo vremena?
Pošalji Gambiju PVT, on će ti najbolje reć.
Što ljudi uzimaju po 2 ista primjerka sudokua?
Zašto ste nam zaključali temu o Ipčetu?
Ispoštujte nas bar danas, na godišnjicu Njegove smrti jebote...
+1
+1
+1
+1
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201112/378761/ipce-ahmedovski.jpg
u,daj link od tog postera
+ beskonacno