Разноразно питање

1. A vas dve se nešto popunjujete? Mislim, ležite jedna drugoj, onako po stavovima?

2. Naravno, Vagilni, mi smo samo prosečne ženske predivne osobe, koje se razumeju jer smo krotke naravi, volimo ljude i mrzimo svađe :)))

3. I obe smo plavuše, to je jako bitan podatak :))

4. Pa vi ste onda divno društvo za neki piknik u prirodi, a ja volim prirodu. Nadam se i vi?

5. Jel moze neko da mi odgovori zasto svi , pa cak i oni sami na reklami govore JAFA KEKS, kad lepo pise JAFFA CAKES,odnosno jafa kejks?

Zato što mi govorimo ekavicom. U Crnoj Gori i Bohsni govore kejks. I Hrvackoj. I tim kurcima.

6. Gazimudo
    Jel moze neko da mi odgovori zasto svi , pa cak i oni sami na reklami govore JAFA KEKS, kad lepo pise JAFFA CAKES,odnosno jafa kejks?

7. Zato što mi govorimo ekavicom. U Crnoj Gori i Bohsni govore kejks.

ahahahahahahhahahahhahaa

8. Kosmooo :D

Pa vi ste onda divno društvo

Jesmo, prijatelju, a upravo se pridružila i Kosmo-treća lepotica :))

9. de si gogo, dušo...

10. E žene kad ste tu, da vas pitam. Kako ste?

11. E, stvarno, što ne kažu Jafa kolačići?

I Kurde, ako je weasel, ne'a šta drugo bit' sem lasica, jebeš je. :D

12. More i wicked weasel da bidne.

13. Jesmo, prijatelju, a upravo se pridružila i Kosmo-treća lepotica :))

O, pa odlično. Hoćete me upoznati sa damom?

14. Elek, odlično, kako si ti? :)

Možda im je ovo 'cake' mistranslation, odnosno u startu prevedeno kao keks, kod nas je sve keks, nemam pojma...

15. e elek, kako si ti?
    ko je ovaj vagilni, nečiji dupli?

16. Kosmo, draga moja, ovo je mr. Vagilni, srdačan autor, novija generacija. Vagilni, ovo je Kosmopolita, naša divna vukajlijašica i vrstan autor :))
    Elektro, druže naš-kanda smo odlično. Kako si Vi večeras ?

17. Pitam zato sto sam danas glumio vlasulsdaj90 pa sam pitao imaju li Jaffa kejks pa me kasirka sa 2 razreda i 3 zuba pogledala nako ispod oka i pocela da mi se smeje u facu. Citaj kozo na kurac te nepismeni nabijem!

18. Govori srpski da te cijeli svijet razumije, ej! Kakvi kejks, pičke materine :)

19. novija generacija? pa piše li štogod, vredi li da odem da pogledam?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.