Разноразно питање

1. kako meni svaki dan u pazovi dzada je preko krova i sve zivo se trese u kuci :)

2. :))) Sa Turcima. Pokušavali su sa serijama da nas pokore, pa kad nije uspelo onda su krenuli avionima. Pokupi sve svoje prnje i polomljene igračke i bež' u šumu međ' jatake.

3. Ахахаха, најјаче је што стварно идем у брдо данас, ал' на ручак неки. :)

4. Eto, znala sam da sam vidovita, samo neki put ne radi. :))) Uživaj u ručku.

5. je l zna neko gde u bg-u mogu da se raspitam za seznske poslove i da se prijavim za iste? tipa studentska zadruga ili tako nešto...

6. je l zna neko gde u bg-u mogu da se raspitam za seznske poslove i da se prijavim za iste? tipa studentska zadruga ili tako nešto...

Moje skromno iskustvo - zadruge uzimaju veliki procenat, treba ti sreće, a i radi se preko veze. Neko drugi će te savetovati u vezi sa tim, ali moj savet je i da daš mali oglas u Halo oglasima (to ti je za dž) da bi radio to to i to (ja sam stavio tada da student radi fizičke poslove u trajanju do tri dana - javila mi se neka baba, uneo sam joj ugalj u centru Begiša za soma dinara) i neko će se možda javiti.

7. Koliko sam načula, najbolja omladinska zadruga je "Sat" u Nikole Spasića 3, ali da su svi oni lešinari to stoji.

8. Ovo za oglas mi nije palo na pamet. Verovatno ću probati i sa tim i sa zadrugom. Hvala vam :)

9. Jel samo meni ova mrtva reklama gore stoji konstantno,i kad idem u search,ne mogu da viidm sta mi je izaslo,jer stoji ''Imamo nesto za tebe. Vadiš zub? Ideš na more?'' .... Koji kurac...

10. ПУ! Вероватно је до овог монитора овде у канцу... Кад дођем кући, бићу једнако добар као ви!

11. ima i meni neka...

12. Šta čovek bez ruku treba da uradi kad ide da ''izvadi'' ličnu kartu i kad treba da ostavi otiske prstiju?

13. Шта је са оном темом о Карлеуши?

14. Obrisana. Nije joj mesto na ovom sajtu.

15. Zasxto ste 0brisali temu 0 Karleusxy?

16. Хахаха, прпа, а? :)

17. Занима ме кога Каизен прати.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.