Ček, vi najozbiljnije mislite da je klip skinut zbog tih komentara?
Tema je obrisana jer je sadržala previše copy/paste uvredljivih komentara sa YouTuba. A i ovaj sajt neće biti mesto za organizovanje spemovanja. Zamislite da se ovi sa ana foruma sada organizuju i krenu da spemuju Vukajliju sa mwa i :* ... na šta bi to ličilo??!
E jebiga, ja 10 puta govorim da se ne spominje Vukajlija, ali ne, mora stoka!
+762, форе су могле да се користе, свеједно нико не би провалио. Доста је и једном да се спомене... Али није требало да се брише, само смо коментарисали.
Bili ste previše transparentni. Ubuduće ovde samo ostavite link neke grupe po FB koju ćete za bilo koju sličnu priliku napraviti. Jebi ga ljudovi, ne živimo u demokratiji, kajzenov je sajt i mora čovek tako. Stvarno mora. Nego na fejs i tamo dajite instrukcije za dalje...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Неко се уср'о.
Kojim sve temama nije mesto ovde. Nego nije mnogo uzbrdo...
Каизене, засхто спутавасх друсхтвени активизам, децхко?
Ček, vi najozbiljnije mislite da je klip skinut zbog tih komentara?
Tema je obrisana jer je sadržala previše copy/paste uvredljivih komentara sa YouTuba. A i ovaj sajt neće biti mesto za organizovanje spemovanja. Zamislite da se ovi sa ana foruma sada organizuju i krenu da spemuju Vukajliju sa mwa i :* ... na šta bi to ličilo??!
dvoje su se tako smuvali
P.S.
Licilo bi na vukajlija cet
Ахам... :)
Могао си само да је закључаш. Признај да ти се обратио Дивин адвокат.
Licilo bi na nesto sto se redovno vidja na posterima. Mali zgepcici, ljubav i ostalo.
Rekoh da je bilo previše uvredljivog sadržaja, šta je trebalo da idem redom da iščitam celu temu i da redom brišem postove?
:) Što je obrisa čoveče? Mogao si je samo zaključati.
Moj zmaj je istripovaniji.
Виђао сам и горе. А на тој теми сам приметио да су чак апеловали да се не претерује.
Који год изговор да смислиш, ми знамо да си се ти успрпао.
ПРОДО СИ СЕ КАИЗЕНЕ!!!
E jebiga, ja 10 puta govorim da se ne spominje Vukajlija, ali ne, mora stoka!
Ja nisam video da je bilo ko pominje.
+1
Dobro bre, zajebite raspravu.
http://www.facebook.com/pages/Oficijelna-grupa-za-organizovanje-napada-na-karleu%C5%A1u/177415355653600 pa ćemo se organizujemo ako treba.
+762, форе су могле да се користе, свеједно нико не би провалио. Доста је и једном да се спомене... Али није требало да се брише, само смо коментарисали.
Bili ste previše transparentni. Ubuduće ovde samo ostavite link neke grupe po FB koju ćete za bilo koju sličnu priliku napraviti. Jebi ga ljudovi, ne živimo u demokratiji, kajzenov je sajt i mora čovek tako. Stvarno mora. Nego na fejs i tamo dajite instrukcije za dalje...
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_177088702352578&ap=1