Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To znači da ako imam 10 odabranih mogu 10 iz te kategorije dnevno da okačim?
Једну + 10 одабраних, значи 11. :D
i + 1 gratis :)
Nisam baš najbolje shvatio pitanje ? Jel misliš na pojedinca ili ukupno ? Jebem li ga, ja lično nisam izbacio nikad više od tri definicija dnevno, a i to je bilo samo jednom koliko se sećam. Ne verujem da za jedan dan može da se napiše više od 5 kvltnih defki, jedino ako nisi Burzum ili Džoni.
Ipak sam pogrešno protumačio pitanje :D
i + 1 gratis :)
Nije jedna gratis, jedan je podrazumevana. Ovih 10 je gratis. Dakle jedanaes :)
Drugim rečima, onda mo'š jedanajs.
Pa dobro, ima smisla. Onaj ko ima 10 odabranih i neka mu 11 dnevno da piše, treba stići do 10 odabranih.
Nego, je l' isto za reakcije? Pošto vidim da nekome učitavanje reakcije predugo traje pa dok ne izbije prva, on okači još pet-šest istih zaredom.
Ne bi bilo loše da ja mogu da poklonim nešto od svog broja definicija koje mogu otkucati nekom drugom autoru. Greota da ih ne iskorišćavam, a neki novi, dobri autori, mogu jednu, dve, a željni su pisanja.
Isto je i za reakcije. Učitavanje bude predugo, pa onda ispucaš sve što imaš. Ja se jednom zeznuo tako.
Ček, ček, Messi, je l` ti to nas preslišavaš da vidiš kol`ko pratimo na času ili na mod-forumu nema džentlmena da ti odgovore? :)
Vidiš, moguće je da postoji bag tu, jer dok se ne objavi reakcija, sve vrijeme stoji da možeš da praviš, tako da oni pomisle da nije ni napravljena, pa prave iznova i iznova. Ev' sad sam napravila nešto, broj se još uvijek nije promijenio. Valjalo bi se to sredit'..
A kako bi mi odgovorili? Ili tako što bi upalili neki dupljak ili tako što bi pitali vas. :)
Pouzdaniju ću informaciju da dobijem od direktnih korisnika, ako me razumeš.
Мешалино што компликујеш ствар деџго?
Сад сам прочито овај Јебачев пост и истриповао се... јел истина??
sta jel istina?
Ma trol u trolu. Da se ovaj istroluje da ga ovaj troluje, a u stvari ga troluje.
Да је Кувајлија умро. Мислим да је била раније дискусија о томе и да су писали чланови да је он старији човијек који је непокретан, мислим да је одговор тада био да.
ма у курац лоше линкујем.
pricalo se da jeste. ja ne znam.
I da nije biće nekad.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1zgahFN5f1qzedx1o1_500.jpg
Šta se radi s profilima umrlih osoba?