Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Остају на фејсу. Моја баба ето пожелела неком лику срећан рођенда, па после сазнала да је он умро пре 2 године.
Ништа, шта би се радило. Неко деактивира или стоје тако.
Kapiram da će biti neki period od tipa godinu-dve-tri za logovanje, gde će fejs posle toga da deaktivira određene profile. Ili će profili koji su "dead" moći da se prijave, pa da oni onda deaktiviraju, kao što to sad rade sa lažnim profilima, uzurpatorima i tako to.
Akcenat je na "deaktivirati", znači ako neko prijavi lažnu smrt (što bi se opet trebalo nekako ispitati nečim) vlasnik može očas posla da ga vrati iz mrtvih.
Kapiram da će misliti o tome kad dođe vreme.
Такав је систем, али је јебена ствар. Након одређеног периода не-логовања профил аутоматски се гаси. Да би активирао мораш да пошаљеш њима мејл зашто ниси улазио и копију личне или пасоша ђе се виде подаци и слика.
Men' rekoše da ima neka opcija da se prijavi da je neko umro, i kad ima dovoljno prijava, oni valjda stave da je pokojni, šta već, al' se aman ne briše profil, ostaje sve.
Оћете ми запалити свећу кад крепам? Знајте да сам отиш'о код Светог Петра ако ме нема на сајту више од седам дана.
Лололо, сте мени палили свеће кад ме није било ?
Ја ћу ти донијети на гроб сирнице јебачу, да има народ јест' на сарани :)
aj spemujemo nekom fb sa porukama RIP BRATEEEEEEEEEJ
Неће бити саране, бациће ме на депонију као и свако ђубре. Само не знам где ће да нађу оволику кесу за смеће.
https://www.facebook.com/help/?page=189165357807678
Piše ovde sve.
Колико у просеку кошта метар квадратни темеља за кућу?
Питај корлеонеа :) контам да се он бави тиме.
Па 'де да га питам кад га нема на сајту два месеца... :/
Има фејс са истим ником као на вуки :Д рекламирао се на оној вука групи. Потражи бем га :Д
Није ме прихватио...
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg
Enemi: 120e po kvadratu. Sigurno.
Озбиљно? Па то није много...
Хвала Нано, као брату!
Odlučio Enemi da se skući.
Ти знаш где. х)
Pa nijesi mogao ljepše mjesto naći. Da te posjećujem. :)