kucaj na gugl "download youtube video downloader free", skini ga na komp, u downloaderu samo uneseš URL i klikneš na "download" i to je sva filozofija. :)
Ljudi, moze li neko ko je dobar sa telefonima da mi pomogne? Znaci fazon, stigne mi poruka, a na ekranu ne dobijem tu informaciju (1 msg received), nego tek kada udjem u inbox, vidim je kao unread i da sam je dobio...Niti je cujem da je stigla... Nemam pojma o cemu se radi, nista nisam dirao, samo odjedared se izbagovalo...
Си гасио телефон ?
Вјероватно нешто софтвер рикнуо, реинсталација и као нов је... Трајаће неких пола сата можда
Мере ли ми неко рећ како да најбезболније скинем видео са јутуба, оћем да постанем хакер...
Kaizen je tako rеšio.
Због кајмака и војне музике.
Kostić razmodovan ulepša mi veče lolololo
Kostić razmodovan ulepša mi veče lolololo
Zamisli jos trajno ga banuju. Nirvana.
Мере ли ми неко рећ како да најбезболније скинем видео са јутуба, оћем да постанем хакер...
JEL PREŠAO KO ETERNAL QUEST ?!
AKO JEST JEL MU PROBLEM DA MI SE JAVI U PVT RADI POMOĆI ?!
HVALA :DDD
kucaj na gugl "download youtube video downloader free", skini ga na komp, u downloaderu samo uneseš URL i klikneš na "download" i to je sva filozofija. :)
Си гасио телефон ?
Вјероватно нешто софтвер рикнуо, реинсталација и као нов је... Трајаће неких пола сата можда
http://lmgtfy.com/?q=download+video+from+youtube
Mozes i da koristis old-school varijantu. Uzmes mobilni, upalis kameru i snimis to sto hoces. Budi tru.
http://www.flvto.com/
EDIT: Tek sad shvatih da si tražio za skidanje videa, ja ovaj koristim za pjesme, mp3.
SongR - skidanje i videa i mp3 brzo i jednostavno. Programčić je težak oko 2 mb :D
Ја бих, ал ни камеру немам..:)
Скидао сам раније те неке програмчиће па навато вируса, саћем да пробам са овима.. Хвала..:)
Nema virus 100% meni radi evo već skoro godinu.
zašto neke mušice zuje a neke ne? il to mogu kad im prdne, pa kad reše da nerviraju, odnosno naglase dominaciju lolo?
Па пази, у суштини све зује, само неке да, а неке не...
Imaju one neke koje su veće i one baš zuje i kad udare u prozor baš se čuje jako. Što se ja naježim kada ona prođe pored mene.
Gde ja mogu da nađem jeftine čvarci i kavurmu ?
Tamo gde si i originalnost nasao.
ali zašto neke zuje, a neke ne?
Je l' imamo entomologe neke na Vukajliji?
entimolog? to onaj što leči bube? on valjda zna.