Разноразно питање

1. Za početak, trebaju ti dobri trbušnjaci i jake ruke :)

2. Da li neko zna šta je OTVORENI PARLAMENT, stalno se pojavljuje ta reklama na Vuki. Piše "O vama se radi", a ja im nešto ne verujem jer me i ne poznaju. Da li je iko kliktao na to i da li zna šta je u pitanju? Inače, jaaako nervira.

3. http://www.discountcigarettesmall.com/img/uploaded/discount-parliament-cigarettes.jpg
    То би требало да је отворени парламент. Могу и затворени да ти проследим на пвт, па да направиш паралелу.

4. Kako je koji kurac Njemačka uspjela da postane jedna od najrazvijenijih država u Evropi a bila je prezadužena posle Drugog svetskog rata?

Masoni, bgate. Iluminati su tamo osnovani, pa ti vidi.

5. primijetio sam da pojedini autori, iako imaju ograničenje na broj postera/reakcija koriste vremensku zadršku koja je potrebna da poster/reakcija izađe i za to vrijeme izbace veći broj uradaka nego što je dozvoljeno. pretpostavljam da tako ulaze u minus sa posterima/reakcijama koje mogu napraviti za duži period ali mene interesuje da li je to dozvoljeno i da li je predviđeno kažnjavanje za tu zloupotrebu sajta. hvala.

6. Nema kazne zato što sajt baguje, pa se zato i stvara taj minus...da radi kako treba ne bi mogli to da urade.

Dakle, naša greška, pa nema niko da dobije po prnjki! :-)

7. da ali ovdje Vi, mislim na moderatore i administratora, donosite zakone. ta serija postera ili reakcija je obično golo govno (pogledaj zadnjih nekoliko reakcija i postera od jednog autora) i zatrpavaju se dobre stvari autora koji poštuju pravila. banujete krivce (ionako nekoliko dana ne mogu ništa postaviti pa im je svejedno) a vremenom će prestati to da rade. ja bih tako da je ovo moja firma :)
    EDIT: klasično korišćenje rupe u zakonu. nešto slično kao što je jedan moj prijatelj, nakon što mu je legla plata, obišao sve bankomate u gradu i podigao cijeli iznos a to je mogao jer bankomati nijesu umreženi (ne znam da li su sada, to je bilo davno, kada sam radio u državnoj firmi). napunio se para i mislio da je zajebao sistem a upao u takav minus i kaznene kamate da je morao uzimati kredit da se izvuče.

8. Jel zna neko šta je sa Brusom? 5. dan...

9. Отишао да се брчка. х)

10. препоручите ми неки добар програм за чишћење интернетске и историје на рачунару. имам ццлеанер и морам да га покрећем ручно. значи хоћу да има опцију да се аутоматски покрене кад се диже и систем ко што је и овај мој могао док се једном нешто није разјебало.

11. На једној буљон теми никад не бих дочекао одговоре, па да пробам овде.
    Копираћу моја два поста....

Е другови, боли вас кита...
    Код мене брзина скидања није преко 400 кб/с па да је не знам колико сидера на одређеном торенту. Наравно, ако има рецимо 30-ак људи на сиду, попушио сам карину :)
    Ћаћа узео док нисам био кући овај м-телов пакет (нет, кабловска, телефон за 60-ак марака мјесечно). Нисам се никад посебно распитивао, ал' било би фино кад би ми неко с територије Републике Српске рекао који нам је најљући провајдер, тј. коју брзину највише можемо развити на нашим просторима, и колико је то пара.

Питањце: иначе користим kat.ph за торенте (најпоузданија по мени страница). Сад нешто шалтам по другим страницама и наиђем на ово
    http://www.torrentdownload.ws/search?q=prometheus
    Тај филм чекам, на кик ес торентсу још нема двд рипа, а овде као стављен још прије два мјесеца и има малтене 50 000 сидера. Нигдје никаквих коментара да било ко потврди да ово ваља, па ме занима колико је страница поуздана?

12. faco pokusas da otvoris port i mislim da ces imati najvecu brzinu koju placas...
    mada micro torrent mislim da sam otkljucava al valja malo pogledati u podesavanjima :)

13. E, nemoj džaba skidati to, imaš takvih prevara gomilu na torentima, kad izađe zvanično dvdrip, onda će i biti, a ko zna šta time mo'š skinuti.
    Što se tiče interneta, možeš da pojačaš taj m:tel-ov, kontam da nije skup, ako je paket, a možeš i provjeriti lokalni kablovski (kol'ko sam ja imala prilike da vidim, kablovski internet je u većini gradova najbolja opcija), pa tako :)

14. faco pokusas da otvoris port i mislim da ces imati najvecu brzinu koju placas...
    mada micro torrent mislim da sam otkljucava al valja malo pogledati u podesavanjima :)

Ај' мало детаљније, ако није фрка. Нисам дудук, ал' нисам баш ни неки 'акер :)
    EDIT: У мојој глави то изгледа као ситуација с колима: Иако можеш развити 220, блокада је на 160. И онда кад га откључаш, РЕЛИ :))

15. Što se tiče interneta, možeš da pojačaš taj m:tel-ov, kontam da nije skup, ako je paket, a možeš i provjeriti lokalni kablovski (kol'ko sam ja imala prilike da vidim, kablovski internet je u većini gradova najbolja opcija), pa tako :)

Ма знам отприлике те уопштене ствари, него ја чекам да ми неко каже да сам идиот као и већина корисника и да ми објасни како заправо тај и тај провајдер за ту и ту пару даје брзину 20 мб, па да сједнем на дупе. Мислим, јасно је да та брзина иначе није астрономска (у односу на моју јесте), само сам хтио да ми неко каже да ми (РСрпска) ипак нисмо нека вукојебина и задња рупа на свирали па не можемо имати бар 5 јебених мб/с.

16. Jbg, ne znam šta da ti kažem, kod nas ti je standardni paket 3mb/s, svuda, a taj od 5 do 40ak km. :/ Što se tiče tih specijalnih paketa, često imaju i limit (bar ovamo u Srbiji), a i neke ugovore, na ovoliko, na onoliko, sve u svemu - puno je nekih caka, kao i sve kod nas.

17. nisam u toku, kako prodjose zvezda i partizan u svojim utakmicama?

18. Faco vidis koji ti je modem u pitanju ukucas na tjubu NPR. Huawei 530 (kao moj) i dodas open ports ili port forwarding odgledas klipic od 2 minuta i ti uradis isto....

19. Jel bi mogao neko da mi baci u pvt link za max payne 3. Ja sam skinuo jednu verziju i radila mi je ali imala bag da ne mogu da smanjim podesavanja pa mi malo seckalo posto igram na lapu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.