Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://vukajlija.com/sljiva/597250
Nisam sigurna, al' mislim da ima još neka ovakva defka sa bojama, al' nema boga da se sjetim koja je, a veoma je slična i ista je poenta. Zna l' neko?
Tidro, ima onaj vic kad je onaj vidio NLO na nebo pa kad je rekao nešto tipa "Bio je plav, ne žućkast, da da, zelen je bio." Mene jedino ovo pada na pamet a da se tiče odgovora na tvoje pitanje.
Našla sam ovdje http://www.sto-posto-zabava.com/vicevi/glupi-vicevi/
Stari vic. :)
Зашто су ми бановани налози Илузија и Тхинкер? Указао сам на то да је одређени аутор испод сваког критеријума за сајт, нема никаквог доприноса, спемује форум..и? Одређени мод одлучи да банује два налога са којих је у задње време изашло неколико одабраних реакција, дефиниција, и осталог квалитеног садржаја.
Значи да је бановање засновано на личном хиру без обазирања на потребе сајта.
Зар не пише разлог сваки пут кад те банују, м ?
Оправдао си свој ник Шерлоче.
Елем, докле више виртуелног силовања од стране модератоа које иде у штету сајта, зар их је власник поставио за то?
stvarno glup razlog za ban...al opušteno most/iluzija/tinkeru, dobio si samo 7 dana...
gde je ona tema što je otvorio ja mislim nadaleko čuveni straja kragujevčanin, o idejama za biznis?
pa pazi, ovako
ako neko ima nekoliko odabranih sadrzaja to ne znaci automatski da moze da radi sta hoce na sajtu a i modovi imaju potpuno odresene ruke po tom pitanju.
Mislim da si do sada trebao da naucis neke stvari.
imghttp://www.dodaj.rs/f/2n/c8/2lfGt2dm/stik.jpg/img
Kupila sam ovakav stik. Sastoji se od ammonium alum-a. Negde sam pročitala da je to vrsta stipse. Ali mi i dalje nije jasno šta je to-mislim koliko je štetno (više ili manje od "običnih" stikova za ispod pazuha).
Da li neko može da mi tačno kaže šta je taj amonium alum?
Fala.
Не кажем ја да неко због одабраних има привилегије, али ништа посебно нисам клеветао а неком моду се дигао курац да банује само зато што има ту опцију, то је један мод већ радио и доказало се као контрапродуктивно.
А сигурно да ја са неким стажом и заслугама на сајту не бих требао да имам подређен статус у односу на неког новајлију који спемује сајт без икаквог доприноса, ко је тај мод што тако резонује!?
стално неки проблеми са тобом снежане.
Таман заборавим... лоло
IJopet ti o tome...
PA isti kurac spemovo ti ili spemovo novajlija.
Ista se rucica za vama povlaci.
E sad, jedina je razlika u kolicini vode sa kojom te oteraju.
О чему причаш, који спем? Ја нисам спемовао, тај аутор спемује од регистровања очајним дефкама које бришу, за то се банује. Нека Каизен уђе на тај профил и види о чему причам, а на крају неки мудоња мод мене банује што сам указао на то. Да ради свој посао ја не бих имао чему да приговарам.
Није, брате Мосте, него си сморио међеда на оној теми.
Ja evo da kažem da sam pročitao sve ovo i da me mrzi da uopšte sada razglabam.
Inače jedem neki sir što se lepi na viljušku, pa me to malo iritira...
Постоје ли спортски сајтови који дају оцене играча после утакмице (на фудбал мислим), оно онако олд скул стајл...? Ко што некад беше по малтене свим новинама?
Ko u Menadžeru a? Nzm, ima vrv, sad baš razmišljam. Ako se setim rećiću ti.
Moste, realno, isto kao da si pitao zbog čega si ti obrisali poster. Strpi se sedam dana brate, neće ti kita otpasti.
Па да, у менаџеру, ПЕСу, пре је било у свим новинама, после само у спортским, на крају мислим да их нема више ни у спортским.