Шерлок, нити су обрисали постер нити 7 дана има везе са овим што ја причам. Бан је опција кад неко крши правила, курчење од стране модова није опција, ту су да одржавају рад сајта не да шиље виртуелни курац на штету сајта, не верујем да ће газда то подржати. Сад није ту, причаћемо кад се врати.
не верујем да ће газда то подржати. Сад није ту, причаћемо кад се врати.
Drago mi je da sam pročitao ovo, čisto da vidim u kom si to filmu.
Veoma pogrešno si procenio svoju ulogu u bilo kakvim dešavanjima na sajtu. Veoma-veoma pogrešno, jer ovaj sajt tako ne funkcioniše, nije nikada tako ni funkcionisao, a bogami neće ni funkcionisati po principu tužakanja i spletki.
To što misliš da ti imaš udela u nečemu je samo neka vremenska koincidencija u kojoj si se i ti nekako našao i ništa više.
A to što te se ljudi klone na sajtu koji je nekog socijalnog karaktera, kao ovaj, je možda i zbog takvih tvojih stavova i ponašanja koje ovde u postovima ispred i iznosiš...
Постоје ли спортски сајтови који дају оцене играча после утакмице (на фудбал мислим), оно онако олд скул стајл...? Ко што некад беше по малтене свим новинама?
E, i ja ovo trazim, jeste da novinari cesto napakuju ocene kako im se sapne, ali zato ukrstis nekoliko ocena i vidis kako stoje stvari. Cudno da nema na netu, ili smo previse veliki slepci da nadjemo?
E, i ja ovo trazim, jeste da novinari cesto napakuju ocene kako im se sapne, ali zato ukrstis nekoliko ocena i vidis kako stoje stvari. Cudno da nema na netu, ili smo previse veliki slepci da nadjemo?
Па добро, нека они пакују, али ето занимљиво ми да погледам и то.
Нисам се ја нешто претргао од тражења по нету, али и да јесам, свакако сам слепац па не бих нашао. ллололо
Тако да, ако неко може нек помогне.
Veoma-veoma pogrešno, jer ovaj sajt tako ne funkcioniše, nije nikada tako ni funkcionisao, a bogami neće ni funkcionisati po principu tužakanja i spletki.
Него, због чега месец некад буде црвенкаст (као вечерас што је био)?
Преламање свјетлости, ја мислим, скоро сам гледа' то на тв, ваљда је сунце заклоњено, па не може да га дофати, а и због смога у ваздух и тако тих срања, нисам сигуран :)
Spektri sunčeve svjetlosti u atmosferi se prelamaju na različite načine. Svjetlost manje talasne tužine( plava boja spektra) ima tuplji ugao prelamanja, pa ostaje u atmosferi, a svjetlost veće talasne dužine( crvena boja spektra) ima oštar ugao prelamanja i odlazi u svemir.Dio tih fotona apsorbuje Mjesec i zato je crven ponekad. To što je ponekad crven zavisi od međusobnog položaja Zemlje, Sunca i Mjeseca.
Deluje mi kao da je nemoguće da nema, a svejedno ne mogu da se setim nijednog sajta. Čudan osećaj.
st je sa brusom, zena mu zabranila vukajliju? :)
Шерлок, нити су обрисали постер нити 7 дана има везе са овим што ја причам. Бан је опција кад неко крши правила, курчење од стране модова није опција, ту су да одржавају рад сајта не да шиље виртуелни курац на штету сајта, не верујем да ће газда то подржати. Сад није ту, причаћемо кад се врати.
Поздрав.
Misliš da nekoga boli kurac za to što ti ovde tupiš a imaš najmanje 5 profila?
Pa ja, lično, da sam mod, odavno bih te banovao na jedno 30 dana samo zato da me ne bi smarao više sa glupim pitanjima.
" A ŠTO SAM JA BANOVAN??? A ŠTO ON NIJE?
A ŠTO STE MI OBRISALI POSTER? A ŠTO NJEMU NISTE?
A ŠTO POSKUPEO HLEB? A ŠTO ULJE NIJE? "
Drago mi je da sam pročitao ovo, čisto da vidim u kom si to filmu.
Veoma pogrešno si procenio svoju ulogu u bilo kakvim dešavanjima na sajtu. Veoma-veoma pogrešno, jer ovaj sajt tako ne funkcioniše, nije nikada tako ni funkcionisao, a bogami neće ni funkcionisati po principu tužakanja i spletki.
To što misliš da ti imaš udela u nečemu je samo neka vremenska koincidencija u kojoj si se i ti nekako našao i ništa više.
A to što te se ljudi klone na sajtu koji je nekog socijalnog karaktera, kao ovaj, je možda i zbog takvih tvojih stavova i ponašanja koje ovde u postovima ispred i iznosiš...
...toliko.
nije trebalo zakljucavati onu temu, unijela je zivahnost na forum :)
Па добро, нека они пакују, али ето занимљиво ми да погледам и то.
Нисам се ја нешто претргао од тражења по нету, али и да јесам, свакако сам слепац па не бих нашао. ллололо
Тако да, ако неко може нек помогне.
http://www.youtube.com/watch?v=PIN3P5urk0Q
Koja je muzika na videu?
http://www.youtube.com/watch?v=BNWpZ-Y_KvU
Znala sam nekad koja je i zaboravila u međuvremenu. Fala Enemi.
http://media.tumblr.com/tumblr_lttf1jRJyd1qinvno.gif
Френки Делевра и Блек Хол, то ћу само да напишем.
Него, због чега месец некад буде црвенкаст (као вечерас што је био)?
Нема фркензи! х))
:-)
Преламање свјетлости, ја мислим, скоро сам гледа' то на тв, ваљда је сунце заклоњено, па не може да га дофати, а и због смога у ваздух и тако тих срања, нисам сигуран :)
Blood has been spilled last night! Isto i kad se red sun is rising!
Spektri sunčeve svjetlosti u atmosferi se prelamaju na različite načine. Svjetlost manje talasne tužine( plava boja spektra) ima tuplji ugao prelamanja, pa ostaje u atmosferi, a svjetlost veće talasne dužine( crvena boja spektra) ima oštar ugao prelamanja i odlazi u svemir.Dio tih fotona apsorbuje Mjesec i zato je crven ponekad. To što je ponekad crven zavisi od međusobnog položaja Zemlje, Sunca i Mjeseca.
Предложио сам за одабране дефиницију врло занимљивог наслова.
Хвала на објашњењима, поготово Весни на овако стручном.
Nema na čemu, Stivene. To je suština toga uglavnom, bez nekih detalja. Dovoljno da se shvati.
jer ovaj sajt tako ne funkcioniše, nije nikada tako ni funkcionisao, a bogami neće ni funkcionisati
Ок, Курд, како ти кажеш.