Разноразно питање

1. enemyofthefreeworld

Постоје ли спортски сајтови који дају оцене играча после утакмице (на фудбал мислим), оно онако олд скул стајл...? Ко што некад беше по малтене свим новинама?

Imate na goal.com player ratings, pojavljuje se posle vaznijih utakmica. Ranije su bile ocene 1-10 a sad ocenjuju od 0-5 *. Neki drugi sajt mi sad ne pada na pamet.

2. Него, због чега месец некад буде црвенкаст (као вечерас што је био)?

Ако се не варам, ових дана би требало да је у линији с Марсом па море бит' да рефлектовање свјетлости с њега чини мјесец таквим.

3. Или ово што каже веснам хехе

4. E hfala ti Towlie! Don't forget to bring a towel!

5. Jericho

E hfala ti Towlie! Don't forget to bring a towel!

WANNA GET HIGH????

6. ima li neko link onog sajta gdje dobijes samo prazan papir za crtanje pa mozes nesto da nacrtas nekom i posaljes mu link? bilo popularno nekad na vukajliji...

7. Merci, ne znam na koji sajt misliš, ja znam za ovaj.
    http://www.drawandsend.com/
    Možeš da aplouduješ link ili da pošalješ crtež nekome na mejl kao e-čestitku....

8. ne mogu ni ja vise da se sjetim, mozda bi ga i nasla...
    mozda se i samo pisalo po njemu pa se slovima pravio crtez... :)

posluzice i ovo :)

9. Ја сам тео да нацртам кућицу ал нумем :(

10. Ih, kućicu, pa to je najteže!
    :)

11. ko ima sa vuke da je u studenjaku u BG?

12. Ja zivim prekoputa kapije lolol.

13. Gde je ona tema o zanimljivim profilima nađoh jednog genijalnog

14. -Most-

Зашто су ми бановани налози Илузија и Тхинкер? Указао сам на то да је одређени аутор испод сваког критеријума за сајт, нема никаквог доприноса, спемује форум..и? Одређени мод одлучи да банује два налога са којих је у задње време изашло неколико одабраних реакција, дефиниција, и осталог квалитеног садржаја.

Значи да је бановање засновано на личном хиру без обазирања на потребе сајта.

Lepo piše zašto su banovani. Ko si ti da nekoga optužuješ da je dupli nalog bivšeg moderatora sa kojim si se zakačio? Nije ti dovoljno da sa jednog to radiš, već moraš sa dva. To što je od tih naloga odabran sadržaj, to ne znači ništa, jer se odabira i sadržaj već banovanih autora. Ti si, inače, poznat po tome da stalkuješ ljude, vodiš se kao bivši hejter, tako da bi bilo lepo da malo ohladiš sa stvaranjem slike sebe kao neke žrtve, jer to nisi. Banovanje nije zasnovano na ličnom hiru, već na činjenici da si za jednu autorku govorio da je dupli nalog drugog člana, a to je kleveta.

Елем, докле више виртуелног силовања од стране модератоа које иде у штету сајта, зар их је власник поставио за то?

Pre bi se reklo da ti siluješ forum navodeći ovakve gluposti, ali ako neko ide u štetu sajta, to sigurno nisam ja niti bilo koji drugi moderator koji sankcioniše prestupe kao što su kleveta, vređanje, hejtovanje.

-Most-

Не кажем ја да неко због одабраних има привилегије, али ништа посебно нисам клеветао а неком моду се дигао курац да банује само зато што има ту опцију, то је један мод већ радио и доказало се као контрапродуктивно.

А сигурно да ја са неким стажом и заслугама на сајту не бих требао да имам подређен статус у односу на неког новајлију који спемује сајт без икаквог доприноса, ко је тај мод што тако резонује!?

Ne kažeš da treba da imaš, ali bi voleo da imaš, zar ne?
    Ona ne spemuje sajt - ona jednostavno piše lošije definicije. Ali, barem ima par živih, koje opet pokazuju da ume nešto da napiše, što znači da zatrpava sajt "Fridrih-ko-zna-koji-po-redu" glupostima, niti ima šurnaest naloga sa kojih će stalkovati autore koje ne voli.

-Most-

О чему причаш, који спем? Ја нисам спемовао, тај аутор спемује од регистровања очајним дефкама које бришу, за то се банује. Нека Каизен уђе на тај профил и види о чему причам, а на крају неки мудоња мод мене банује што сам указао на то. Да ради свој посао ја не бих имао чему да приговарам.

JA radim svoj posao, mnogo bolje nego što bi ti to mogao da pretpostaviš. Tvoja arogancija i glumatanje neke žrtve, po ko zna koji put i to pozivanje na KAizena mogu da budu samo kontraproduktivni i to za tebe. Svako ima prava da glumi Kalimera, i da traži neku pravdu, ali je sramota da neko ko je poznat kao autor koji je imao dosta prekršaja i koji nastavlja sa takvom praksom baca kamen i to neopravdano.

Бан је опција кад неко крши правила, курчење од стране модова није опција, ту су да одржавају рад сајта не да шиље виртуелни курац на штету сајта, не верујем да ће газда то подржати. Сад није ту, причаћемо кад се врати.

Za klevetu se banuje, a ti si klevetao i to sa dva naloga. Nije ti dovoljan jedan nalog za raspravu, nego moraš sa dva naloga kažeš šta imaš. Idi, pričaj sa Kaizenom, slobodno. Onda mu možeš reći da se obrati meni, pa da mu ja kažem par stvari o tebi i o tome koliko si ti "nevinašce".

Evo šta jneki članovi o tebi, a sigurno je da nije jedini:

Nash Bridges

Misliš da nekoga boli kurac za to što ti ovde tupiš a imaš najmanje 5 profila?

Pa ja, lično, da sam mod, odavno bih te banovao na jedno 30 dana samo zato da me ne bi smarao više sa glupim pitanjima.

" A ŠTO SAM JA BANOVAN??? A ŠTO ON NIJE?
    A ŠTO STE MI OBRISALI POSTER? A ŠTO NJEMU NISTE?
    A ŠTO POSKUPEO HLEB? A ŠTO ULJE NIJE? "

Kurd

Drago mi je da sam pročitao ovo, čisto da vidim u kom si to filmu.
    Veoma pogrešno si procenio svoju ulogu u bilo kakvim dešavanjima na sajtu. Veoma-veoma pogrešno, jer ovaj sajt tako ne funkcioniše, nije nikada tako ni funkcionisao, a bogami neće ni funkcionisati po principu tužakanja i spletki.
    To što misliš da ti imaš udela u nečemu je samo neka vremenska koincidencija u kojoj si se i ti nekako našao i ništa više.

A to što te se ljudi klone na sajtu koji je nekog socijalnog karaktera, kao ovaj, je možda i zbog takvih tvojih stavova i ponašanja koje ovde u postovima ispred i iznosiš...

...toliko.

Možda bi ti mogao da malo spustiš loptu i da malo manje zakeraš i da malo manje spopadaš ljude po sajtu i da se ne mešaš u ono što nije tvoj posao i u šta definitivno nisi upućen.

15. јааао зајк, не по глави, ако бога знадеш!

16. Тек сад видех ово, био сам у кафани синоћ док сте ви то све писали. Сад касним са градивом а и мрзи ме да поново указујем како сам у праву, што је очигледно.

Уздравље људи.

17. Е људи, колико је тачна информација да комп више кочи ако има много иконица на десктопу. Да ли да размештам или дркам друга због одваљене глупости?...

18. Drkaj ga uglavnom

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.