Разноразно питање

1. Pol Ženski

Kakav sam mag, bravo ja.

2. Массни победио. Како се бре сећате тих постова и како их ископасте? :р

3. Да си мушко, знала би колке трауме носи погрешна процена пола.

4. A u čemu je fazon uopšte sa tim muško/žensko kod tebe? Neko ti nije pogledao na profil pa provalio?

Svejedno, šta dobijam kao nagradu?

5. Али то што је написано не мора ништа да значи. Овде пише нешто друго. Чему веровати? :р

6. Како се бре сећате тих постова

Ja to sačuv'o da pokažem djevojci kako sam romantičan, a ustvari sam htio samo da jebem.
    PS. nisam jeb'o.

7. Али то што је написано не мора ништа да значи. Овде пише нешто друго. Чему веровати? :р

А-а. Једном кад се одрекнеш киће, нема више назад.

8. massni
    A u čemu je fazon uopšte sa tim muško/žensko kod tebe? Neko ti nije pogledao na profil pa provalio?

Не знам ни ја, али многи су се на форуму чудили када су видели на профилу да сам женско, па остало као зајебанција, ваљда.

Svejedno, šta dobijam kao nagradu?

Па... Сазнање ког сам пола. :)

9. Немо, па дај човеку. Неку награду.

И немој више да бришеш постове, није лепо :(

10. Стивене, па написала сам да ћу да обришем. Ниси видео?

11. Meni niko nije odgovorio šta je to tačno treća bradavica. Mlogo sam glup, ne znam.

Jel to kao prava pravcata bradavica ili neki kurac što samo podseća na bradavicu? Jel' se nalazi samo na grudima ili pozicija varira od čoveka do čoveka? I jel' kod žena može da izraste u dojku?

Mrzi me da tražim rubriku bravo.

12. nem0

Стивене, па написала сам да ћу да обришем. Ниси видео?

Нисам. Онда је кул ;)

13. Шта је обрисано?

14. Извини у сваком случају. :(

15. ГМ, ма неку реченицу је цитирала где сам изгрешио 17 слова, па јој није било јасно. После сам исправио и написао јој исправљену верзију. Небитна ствар.

Немо, немој да се потресаш због мене, све ти опраштам, опраштам ти и будуће грехе :Д

16. А то... Ја мислио неки доказ о овом питању које је на претходној страни.

17. Опрашташ ми јер не знам шта чиним. :))
    Хвала ти, диван си. :р

18. Него, имам ја једно питање:
    у чему је фора са овим опасно утегнутим пумпаџијкама у Лат. Америци (не знам која је држава у питању)? Пун их је јућуб. Што их тако облаче?
    http://www.youtube.com/watch?v=YaF2lU4meCA

19. Ne znam. Ja ga zovem ventilator. Samo što je mom ta ventilacija, šta već, crkla pre deset i kusur godina.