Разноразно питање

1. Meśa
    Ko je Kartmenov otac?

cale onog djindjera sto ga je Kartmen isjeckao i posluzio ga sinu (svome polubratu lolo)

edit

a to da mu je keva cale je kao bila maska sve do dvestote epizode

2. Koji je po vama najbolji muski dezodorans?

Dav men plas ker svijetlo plavi opaaaaaaa

3. Koji je po vama najbolji muski dezodorans?

ШАНЕЛ АЛЛУР ПУР ХОММЕ

4. Да човек умре а да није од неке болести, инфаркта, анеуризме ил' којег курца, оно само да престане да живи без икакавог специфичног разлога?

Može, jašta. Umoriš se od kojekakvih sranja i jednog jutra nemaš više snage da se probudiš.

5. Је л' има међ' вукајлијашицама нека добра риба?

6. има пар комада

7. А које су то Давиде, деџго?

8. Elem

Zna li neko ima li ovakva gitara da se kupi kod nas?

9. Дрогирана Веверица

А које су то Давиде, деџго?

10. Хаххахаха Петар објаснио са Брут дезодорансом.

Него, мени је мирис Брута одличан, додуше превазиђен, да се тако изразим, али волим тај мирис неешто, јебем ли га :)

Ја користим онај Нивеин црно-бијели тренутно, што знам, мислим да је добар и онај Диаволо црвени, 'бем ли га, кол'ко се сјећам :)

11. ManUtdOwn18
    Do jaja, gde? :)

Vidi negdje u prodavnicama muzičke opreme....

12. Него, паде ми на памет пошто сам гледао ЦСИ, је л' постоји природна смрт упопште? Да човек умре а да није од неке болести, инфаркта, анеуризме ил' којег курца, оно само да престане да живи без икакавог специфичног разлога?

Pa postoji, kako ne postoji. Stane srce kad se istroše sve baterije, nije perpetuum mobile. Nego, nešto ne pamtim da je neko umro od starosti u poslednje vreme.

13. Rijetko je to, sve ovo umire od srca, moždanog udara i tako nešto, eventualno ga potkupi autobus. Ja ću da umrem od gušenja.

14. Pa postoji, kako ne postoji. Stane srce kad se istroše sve baterije, nije perpetuum mobile. Nego, nešto ne pamtim da je neko umro od starosti u poslednje vreme.

Моја баба прошле године. У 86. години.
    Али баш је умрла од старости, оно, истрошила се и угасила да тако кажем.
    Што оно кажу, починула је...

Да ја оћу и 60 нагурат', све бих се ногама у гузицу био, падају људи ка' кокошке са 50 година....

15. Ugasila se...tužna, a ipak najbolja opcija za umiranje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.