Разноразно питање

1. Малопре су ми јавили да ми је умро колега у 33 години, леукемија, за пар месеци и готово. Све више је таквих случајева, зло и наопако.

2. Ugasila se...tužna, a ipak najbolja opcija za umiranje.

Тај рад, кад гледаш како се гаси неко ко те је практично подигао и био сваки дан са тобом тешко ти је, али ти је још теже кад знаш да се мучи и да ће бит' лакше кад оде...

Људи бре умиру сваки дан, све неке болештине, не знам ни сам, све полуђело..

3. Ау, јебига Илузијо... Жао ми је. Страшно...

4. Ako nađem bubu u hlebu, jel mogu da ih tužim?

5. Možeš u Amerikama, mislim ovde možeš isto al ćeš da dobiješ kurac lololo

6. Ona ženska našla sasušenog miša u Aleva supi i nikom ništa, slikali je za Kurir.

7. Bole me kurac didem u Kurir da me se familija odrekne.

8. Dođi ti lepo te mi uslikamo za Kurajber, Đoni će da napiše tekst i milina. Kakvi kuriri kake pičke materine lololololo

9. Дрогирана Веверица
    А које су то Давиде, деџго?

Нећу да вам кажем па да их онда сви смарају уместо само ја.

10. Đoni se banja, al ono, Pišite šta hoćete samo da slika bude velika :Д

11. Ja sam čuo da je Ninka dobra pička.

12. Mora da pošalješ dokaz lololo
    Ne pišemo mi ko Kurir sve i svašta :D

I Davide što si decxko? Podeli sa ljudima lololo

13. јеби га момци смарајте све у првту да вам дају слике можда и налетите на нешто :)

14. Ja sam čuo da je Ninka dobra pička.

hahahaha

15. Tooooooo bre Sale!!!

16. Ja sam čuo da je Ninka dobra pička.

Pričaju da daje u dvojku lololololo

17. Koristio sam 10-ak dezodoransa, ali poslednje 2-3 godine sam na
    http://www.vimjo.com/resimler/urunler/1502/b/str8-deodorant-150-ml-original-formen.png
    Ninka, daj mi sansu, da vidis kako strejt mirisem!

18. Ja sam čuo da je Ninka dobra pička.

ололололо

19. Btw, ako guglate "black str8" i pri tom imate iskljucene filtere, rezultati nisu nimalo strejt!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.