Разноразно питање

1. ta priča o komentarima je neizbježni oftopik u koji lagano prelazi 90% tema na forumu. da se vratimo na temu, tj. DEKY, JE LI ČEMU TA MALA?

2. Ko kaže? Ukinuti bre komentare... nek čitaju ljudi defke koje hoće, a ne one koje 2 sata ostaju na vrhu i skupljaju pluseve jer u komentarima ljudi samo seru.

"Jao maco mwah bravo + i *", pa onda odgovor: "hvala, ljubac", i tako u nedogled.

ŠUPIČKUMATERINU! Pobit govna i gotovo.

3. Луди Чак

Ko kaže? Ukinuti bre komentare... nek čitaju ljudi defke koje hoće, a ne one koje 2 sata ostaju na vrhu i skupljaju pluseve jer u komentarima ljudi samo seru.

"Jao maco mwah bravo + i ", pa onda odgovor: "hvala, ljubac", i tako u nedogled.

ŠUPIČKUMATERINU! Pobit govna i gotovo.

Чак зна, Чак умије.
    Чаче бејбиии мњах :
    * + и
    О-Ј-Е-Б-О С-И!!!

4. bjese fino vrijeme onih par dana dok nije bilo komentara na novoj verziji.
    Izi i ekipa su izludjeli....

5. DEKY, JE LI ČEMU TA MALA?

Pa i nije, al zna Straju! lololo
    Čakec legendo! loloololo

6. Zna Straju? Svršijo sam opaaaaa.

7. Da bre njena komšinica je ili bila sa Strajom tako nešto... Straja imač riba, Deky nevera!

8. Има добра дефка на ову тему, само за данашње време треба одређене промјене али и даље јебе.http://vukajlija.com/senzacija-na-vukajliji/116983

9. Da bre njena komšinica je ili bila sa Strajom tako nešto... Straja imač riba, Deky nevera!

Aukurac, pa normalno da ima ribe, ako prvi autor među jednakima ne jebe kako ćemo mi ostali, mislim koji moj sve ovo radimo? Slava, ugled, bogatstvo, čast...

10. ako prvi autor među jednakima ne jebe kako ćemo mi ostali, mislim koji moj sve ovo radimo? Slava, ugled, bogatstvo, čast...

hahahahaha

11. moze li kod nas da se kupi onaj duvan za motanje cigareta, i koliko kosta?

12. имаш на сваком бољем киоску и није скупо

13. hahahaha...ovdje u njemackoj 110 grama kosta 15 eura, sljedece godine ima da ponesem toga pune torbe :D

14. Пренећеш га преко границе, да...

15. u busu se to lako prenese :), nosim svake godine steku marlbora, to je dozvoljeno, ali ionako nikada nema kontrole, previse je velika guzva na granici, ne mogu sve kontrolisati.

16. moze li kod nas da se kupi onaj duvan za motanje cigareta, i koliko kosta?

ima, ne znam tačno koje su cene, ali tipa za 500 kinti duvan rizle i filteri i to traje oko nedelju dana, ortakovo iskustvo...

17. nisam pusac , ne razumijem se u to, kod nas u srpskoj marlboro cini mi se kosta 3, 5 marke, ali nisam ni u to siguran :), znam samo da je sve poskupilo.

18. zavisi sad, od 500-600 kinti pa naviše.

19. opljačkaše ovaj narod

20. милф је јебозовна маторка каква деца курац

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.