Разноразно питање

1. Je l' i Črča među njima? Mislim da sam negde pročitao da je ona baš dosta toga ocenila, ili sam je pomešao sa nekim.

Nije. Ona je podelila skoro 120 hiljada ocena.

2. Па циклон је највише оцијенио

3. Ima neki lik, totalni anonimus autor, možda ima 2-3 napisane definicije, a ocijenio je isto tako preko sto 'iljada definicija/postera, SMarko ga je linkovao, mislim na temi "odnos ocjena" ili kako se već zove...

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/12009

Skoro sam jedno 2 sata išla redom po odabranim definicijama da bih našla tog lika. Eto ga. :)

EDIT: prvo sam sat vremena gledala Smarkove komentare, ne bi li našla, i onda kad nisam uspjela, krenula po odabranim. :D

5. Јесте био онај, али мислим да нема више од циклона, а и не могу се сјетит који бјеше у пм :)

6. и добио одабрану као награду за то :)

7. Оцијенио је 105 хиљада :)

8. Ali je, koliko vidim, uglavnom postere ocjenjivao, 800 i kusur omiljenih. :)

9. A ko je to? Pošto ovde smem da pitam. lololo

EDIT: Ok kod Vidre je. :)

10. Pa ovaj sto ga je Vidra lajkovala valjda.

EDIT : Linkovala lolololo, stvarno moram da spavam.

11. Probao večeras da gledam onaj film "Šišanje", nekoliko puta sam naleteo na neke komentare o njemu na sajtu, pa reko' da vidim...i smorio se posle 15 minuta, najstrašnije.
    K'o "Kocka, kocka, kockica" mi deluje, samo što ne viču "Tatatira!", nego nešto tamo drugo...

Dal' sam ja to previše mator, pa ne kapiram? Ili je film stvarno jadan, a i opisuje neke tamo jadnike, pa mi je zbog svega toga zajedno toliko smoran?

...Pitam ja vas?! :-)

12. Јадан је филм, и ја сам очекивао више. Труо покушај копирања америчких филмова.

13. Срање је филм.

14. Sasvim je normalno da ti se ne svidi, film je sranje teško. Napravljen je vjerovatno da šokira, al' toliko loše i jadno urađen, da čak ni to nije uspio, jer je toliko loš. I taman kad krene naznaka neke radnje, ma trunčica nečeg normalnog - film se završi. S-r-a-nj-e.

15. Nije me baš ništa šokiralo, nego me uradilo bolje nego tablete za spavanje...

Saću gledam Tomidžeri da malo živnem! ;-)

16. Osim od vrste kafe od koga se pravi, od čega još zavisi da li je espreso najbolji koji ste ikada popili ili čista bljuvotina?

17. od mašine, natnat.

18. Да, машина игра велику улогу. Али, нисам неки експерт за кафу, тако да ми углавном одговара свака кад се стави шећера у количини дупло већој него што има кафе.

19. Zavisi od načina pripremanja (ljudski faktor), takođe zavisi od vrste aparata za pripremu, za dobar espreso poželjno je da se isti priprema u dobro ugrejanoj šoljici...

20. kao neko ko je odraso u kafiću i radila u više različitih mogu da pojasnim...
    najbolja kafa na evropskom tržištu je segafredo, najbolje mašine su rancilio.
    i gornji deo mašine greje, tu se nalaze šoljice .
    i bitno je i kako postaviš šoljicu u odnosu na "mlaz" kafe (treba da pada uz ivicu) tako ima više kajmaka.
    ljudski faktor, pa, deder, to je svuda izuzetno bitno, ali uzmimo u obzir da nisi stavio potpune debile da ti rade ka' šankeri..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.