Разноразно питање

1. Valjaju li išta ove mašinice za brijanje?

http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/aparat_philips_6695.gif

Nisu baš jeftine, pa neću da kupim ako ne valjaju kurcu. Nervira me ovaj žilet jebeni, pogotovo jer nemam naviku da se brijem često, evo sad se nisam brij'o 10 dana, k'o četnik sam, pa kad krenem da se brijem žiletom, nikad u sreću. A i lakše je stilizovati zulufe i bradicu ako npr mi dune da to odradim sa mašinicom nego sa žiletom, probao sam, jebeno je.

2. не ваља курцу тај тип бријача, боље узми онај са трим-маказицама, овај курцу не ваља опет велим, имам ја овакав и то баш филипсов, ма зајеби, бријеш бријеш па узмеш биц да скинеш оно пола браде што ово није кадро одрадити

3. Koji sa trim makazicama, daj sliku. :)

4. Hvala na objašnjenju Kris...evo pijuckam ovaj kod mene na poslu iz restorana i OČAJAN je! Doduše, tetkica koja dole radi je od onih starog kova, nosi borosane i kelnersku uniformu i verujem da najbolje služi vinjak i tursku....

5. http://images.lasoomedia1.com.au/imageicon/myr/prod/j00521402/c_001/page_008/braun_cruzer_beard_head_trimmer_0053df89.jpg
    овакав један ја имам, овај горе плави додатак што видиш се подешава по дужини, па можеш браду тримовати на кеца, двојку, тројку, четворку и петицу, фора брате, између 50 и 70 јеши је ал' се зато не мораш бринути да ће фулати неки бусен, све скида, ал' ајд што скида него што и још делујеш уредно забрађен
    п.с - наравно можеш и на нулу, само скинеш ово плаво

6. E to, to mi treba, pošto ja ne volim kad sam skroz obrijan, bolje mi stoji kad je na foru "3 dana", Saša Kovačević fazon. :)

7. Saša Kovačević fazon. :)

то, то, идемо код мене, лолек

8. Jutros u busu, htela ne htela, slušam razgovor između dvoje ljudi...iz njihove priče zaključujem da su oboje profesori na pravnom. On ima teoriju da svako (i muško i žensko) ko dođe na ispit picnut, nema teorije da položi s obzirom da mu je bitnije da ostavi dobar utisak na osnovu svog fizičkog izgleda nego na osnovu onoga što je naučio. Profesorka ga sve vreme ubeđuje da nije u pravu i da je ustvari jako bitno kada neko na ispit dođe sređen i uredan, jer time na izvestan način ukazuje poštovanje kolegama i profesoru.
    Šta mislite, koliko se ovaj profesor iz petnih žila trudi da obori svakoga ko dođe picnut po njegovim merilima picnutosti? Nije li to malo jadno s njegove strane?

9. Ne da je malo jadno, al' nek te ništa ne čudi, svuda ima takvih.. Eto, uvijek se šminkam i normalno sređujem kad idem na faks, i kod ovog jednog profesora nisam mogla izvući viš od 7-8, on čim dođeš na ispit zacrta šta će ti dati i to je to. E, uzmem sad u drugom semestru da isprobam tu taktiku, došla sam prljave kose, nenašminkana, k'o da sam učila prethodnih 48 sati bez spavanja (naravno, imala sam istu količinu znanja k'o i prije), i dobijem 10. Slučajnost? Ne bih rekla.

10. Tako znači to ide?

11. Jutros u busu, htela ne htela, slušam razgovor između dvoje ljudi...iz njihove priče zaključujem da su oboje profesori na pravnom. On ima teoriju da svako (i muško i žensko) ko dođe na ispit picnut, nema teorije da položi s obzirom da mu je bitnije da ostavi dobar utisak na osnovu svog fizičkog izgleda nego na osnovu onoga što je naučio. Profesorka ga sve vreme ubeđuje da nije u pravu i da je ustvari jako bitno kada neko na ispit dođe sređen i uredan, jer time na izvestan način ukazuje poštovanje kolegama i profesoru.
    Šta mislite, koliko se ovaj profesor iz petnih žila trudi da obori svakoga ko dođe picnut po njegovim merilima picnutosti? Nije li to malo jadno s njegove strane?

Mislim da jedu govna oboje i da su velike drkadžije.
    Jedino čemu služe takvi ljudi na fakultetu je to da naučiš da ćeš kroz život sretati mnogo kretena na višim pozicijama od tvoje i da naučiš kako da ih trpiš.

12. Majku im jebem. Ja na svaki ispit maksimalno sređen dolazim, okupam se, obrijem se, dezodorans, parfema malo, farmerke, majica, čuka, lančić, narukvica (dok mi se nije pokidala) i tako nagizdan izađem na ispit. Ima raznih profesora,neki to vole, neki ne, meni puca kurac, volim da dođem sređen na ispit a on nek' misli šta misli.

13. Kad reče to trpljenje...kaže pre neki dan klinac, tako 5 godina, kad mu je baba na pijaci zavalila šamar: "Možeš da me biješ, trpeću, ali videćeš ti kad ja porastem..." Kako je to bilo tužno...

14. Tako znači to ide?

Nažalost, kod nekih da.. Uglavnom su to oni stariji, jer "u njihovo vrijeme nije bilo toga".

15. Kad reče to trpljenje...kaže pre neki dan klinac, tako 5 godina, kad mu je baba na pijaci zavalila šamar: "Možeš da me biješ, trpeću, ali videćeš ti kad ja porastem..." Kako je to bilo tužno...

I jeste tužno, 'al' više za babu. :-)

16. Navijam za klinca da što pre poraste i da ne zaboravi!

17. Ne znam šta da kažem, ja sam pre svakog ispita pio najmanje dva piva. Jedan jedini put kad sam izašao potpuno trezan sam pao ispit. Mislim da su oboje kreteni jer uopšte razmišljaju o izgledu studenta, valjda je znanje jedino merilo ocene? Na PMF-u u NS su Odsek za geografiju i biologiju matematičari zvali "Fakultet za udavače"...

18. Mislim da su oboje kreteni jer uopšte razmišljaju o izgledu studenta, valjda je znanje jedino merilo ocene?

Pa tako bi trebalo da bude, ali vidiš o čemu on kreten razmišlja!?

19. Pa tako bi trebalo da bude, ali vidiš o čemu on kreten razmišlja!?

Pa zato što je kreten na višoj poziciji, jel' rekoh već...:-)

ja sam pre svakog ispita pio najmanje dva piva

A najviše? :-)

20. Jedino čemu služe takvi ljudi na fakultetu je to da naučiš da ćeš kroz život sretati mnogo kretena na višim pozicijama od tvoje i da naučiš kako da ih trpiš.

Управо то, мени су махом испити били писмени, али оно мало усмених ми је све објаснило. хД

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.